Uzun namlulu silahlarla adam kaçırmaya çalıştılar

Diyarbakır’da, aralarında alacak verecek meselesi bulunan ortağının konuşmak için çağırdığı bir kişi, tuzağa düşürüldüğünü anladı.

GİRİŞ 01.07.2016 13:20 GÜNCELLEME 01.07.2016 13:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre olay, 28 Haziran Salı günü meydana geldi. İddiaya göre, Nusret Bekiranlı ile eski ortağı Veysi H. arasında alacak verecek meselesi nedeni ile sorun çıktı. Nusret Bekiranlı, alacağını tahsil etmek için Veysi H.’den davacı oldu. Davadan sonra Nusret Bekiranlı ile görüşmek için araya aracı koyan Veysi H., 28 Haziran’da akşamüzeri görüşmek üzere sözleşti.

Kayapınar ilçesi 75 Metrelik Yol civarında görüşmeye giden Nusret Bekiranlı, etrafını saran silahlı adamlarca, bir araca bindirilmek istendi. Zanlılara direnen Bekiranlı, polisin kısa sürede olay yerine gelmesi ile kaçırılmaktan son anda kurtulurken, zanlılar olay yerinden hızla kaçtı.

28 Haziran günü yaşanan olay, çevrede bulunan güvenlik kamerasına da yansıdı. İki ortağın buluşmak için sözleştiği yere önceden gelen 4 araç, olay yerinde beklemeye geçti. Bekiranlı’nın geldiğini gören zanlılar, silahları ile arabadan inerek şahsın bulunduğu yere doğru koştu. Daha sonra tekrar araçlarına dönen zanlılar, bagajda bulunan uzun namlulu silahları alıp havaya ateş açarken polisin geldiğini görüp araçlarıyla olay yerinden kaçtı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Engin 7 yıl önce Şikayet Et
    Hepiniz teröristsiniz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!