Esra Elönü'den Erdoğan'ı eleştirenlere tepki

İsrail anlaşması sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gelen tepkilere Esra Elönü'den okkalı cevap geldi.

Esra Elönü'den Erdoğan'ı eleştirenlere tepki
Esra Elönü'den Erdoğan'ı eleştirenlere tepki
GİRİŞ 01.07.2016 17:17 GÜNCELLEME 01.07.2016 17:22
Bu Habere 135 Yorum Yapılmış

Haber7 yazarı Esra Elönü, İsrail'in Türkiye'nin şartlarını kabul etmesi sonucu ilişkilerin düzeltilmesi ile başlayan sürece ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Filistin davası üzerinden tepki gösterenlere köşesinden okkalı cevaplar verdi.

İşte Esra Elönü'nün o yazısı;

Nefsini sessize aldığında şeytanın nal topladığı doğru. Egonun ve nefsin sesini kıstığında yükselen ses neyse o hakikattir.

Ne paralelin ne İslamcı muhterisin ne de Gazzeyi kan kahvesi gören elitin(!) böğürtüsü umurumda. Ben, Bir bayram sabahı, eteklerine kardeş ölüsü dolan 9 yaşındaki Gazzeli Ensam’ın tarafındayım. Ensam’ın gözleri ne kadar Gazzeliyse Tayyip Erdoğan’ın vicdanı da o kadar Gazze’lidir.  

Hatırla! El – Burey mülteci kampında yaralı babasına sarılan 12 yaşındaki  Muhammed Durre. Köpekler köşeye sıkıştırıp kurşun yağdırdığında o cennete doğru gürül gürül akıyordu. Musallası babasının dizleri oldu. O feryat ne kadar Gazzeliyse Tayyip Erdoğan’ın haykırışı o kadar Gazzelidir.

Meseleye çocukların delinmiş sırtlarından bakıyorum abiler, meseleye evladının parçalarını eteğine toplayan anne çığlıklarından bakıyorum. Bu uçakta koltuk gazisi,  muhteris ekip, okey taşıyla intifada taşı arasındaki farkı bilmezken, Garbın afakında Erdoğan’ın mazlumlara siperi konuşuluyordu. İntifada taşına sapan olan adam, mazlumun davasından da sapmayacaktır sakin ol. 

Şimdi elini vicdanıyla teskin edenlere soruyorum. Mazlumun Ahı bile aheste çıkarken zalimden,  kimsin ki kavgayı aceleyle tutuşturuyorsun.

Bu topraklarda hangi lider  Resulullahın İsra’sı Miracı aşkına mazlumun yanında Kudüs gibi dik durmuştur!

 Hazreti  Ebubekir’in Gazze’ye sadıklığını bilen lideri mi davaya sadakatsizlikle itham ediyorsunuz.

O toprakların  Hz . Ömer’in fethinden geçtiğini bilen lideri mi davaya adaletsizlikle itham ediyorsunuz! 

Seferler kötülerin olsa da , zaferler iyilerindir ki , Haçlıların 70.000 müslümanı katlederek aldığı şehre Selahaddin-i Eyyubi’nin gözlerinden bakacak kaç lideriniz var ?

 Ölü çocuk koleksiyoneri İsrail Cumhurbaşkanı, hangi liderin hesap sorup kolunu sıkmasıyla Limon Peres’e dönüştü hatırla!

NanKÖRLÜK göz bozukluğundan değil, vefa yoksunluğundandır.

“ O Türkiye halkı ki, ona minnettarlığımın yanı sıra Filistin halkının girişmiş olduğu haklı mücadelede, İsrail İşgalinin sona ermesi, gerçek barışın sağlanması, ve başkenti Kudüs olan Filistin devletine desteğinden ötürü şükranlarımı borç bilirim” Yaser Arafat bunu hangi lider önderliğindeki Türkiye’ye söylemiş . Davanın altını ithamla kazacağına, mazlumluğu arşivden kazıyıp zalimlerin gözüne sokanlara bak!

KİTÂBIN indirildiği bu gecede tekrar ediyorum ki

Mazlumun adını kitaptan biliriz

Siz de bilirsiniz ki zalimler KİTÂBI bilmez.

Zalim cehaletiyle meseleye bakanların körüyüm.

Bu gece tek duam,

Allah Lady Leyla’yı maşukuna kavuştursun.

Bu duaya aminde birleşiyorsak, bizi kimse ayıramaz.

Amin Amin.

 

YORUMLAR 135
  • Yavuz 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah CC sizden razı olsun sizi dünyaya getiren anne ve babadan razı olsun gerçekten Rabbim size hep güzellikler nasip ersin Reisim sen çok yaşa Rabbim seni korusun sağlık sıhhat versin
    Cevapla
  • AHM 7 yıl önce Şikayet Et
    Agzına elıne saglık Allah sizin gibi ınsanları başimızdan eksik etmesın
    Cevapla
  • Ahmet Şahin 7 yıl önce Şikayet Et
    İtlerin Serbest Bırakıldığı, ve Toplu Gezdikleri Böyle Bir Zamanda Nereden Buluyorsun bilmiyorum Ama Toplayıp Attığın Taşlar Tam İsabet Ediyor. Helalin Var ELÖNÜ....
    Cevapla
  • sakin avcı 7 yıl önce Şikayet Et
    tebrik ederim duygulara tercüman bir yazı
    Cevapla
  • Adi 7 yıl önce Şikayet Et
    Âmiinnn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Barış Alper Yılmaz şov yaptı! Galatasaray liderliğini sürdürdü
İran-İsrail savaşını engelleyen telefon: Bu gece değil!