Bolu'da tiner yüklü TIR dehşet saçtı: 5 ölü!

Bolu'nun Mengen İlçesi'nde tiner yüklü TIR'ın tünel girişine çarpması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi öldü.

GİRİŞ 02.07.2016 11:30 GÜNCELLEME 02.07.2016 13:01
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Gebze'den Ramazan Bayramı tatili için ailesiyle Karabük'ün Yenice ilçesine gittiği öğrenilen Cevat Ceylan yönetimindeki 78 YD 920 plakalı tiner yüklü tır, Dorukhan Tünel girişinde bariyerlere çarparak yanmaya başladı.

Tırın yandığını gören diğer sürücüler, Mengen Belediyesi itfaiyesini arayarak yardım istedi.Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışmasıyla yangın söndürüldü.

5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada sürücüsü ile tırdaki kimlikleri henüz belirlenemeyen 4 kişi hayatını kaybetti, tırın dorsesinde yüklü otomobilde seyahat eden iki kişi de yaralandı.

Yaralıların kentteki hastanelere kaldırıldığı öğrenildi. Ölen ve yaralıların kimliklerinin belirlenmesi çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • Levent 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne arkadaş adam tiner yüklü tırla tatile gidiyor ailesiyle birlikte. Dorsede araba varsa tiner nerede.Bulmaca gibi.
    Cevapla
  • Kurt 7 yıl önce Şikayet Et
    Kamera kayıtlarına bakınca ne çıkacak acaba.
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    allah rızası için bu tür yanıcı ve yakıcı yükleri en sakin saattr geçirsinler
    Cevapla
  • @kavakdereli 7 yıl önce Şikayet Et
    tüner yüklü TIR a geçmesi için neden müsade ediliyor? tünelin içinde kaza yapsa yüzlerce insan ölür ! yanıcı madde taşıyan TIR ların tüneli kullanması yasak değilmi?
    Cevapla
  • Arif 7 yıl önce Şikayet Et
    Bölgedeki tek geçiş noktası Dorukhan tüneli ise yasaklanan araçlar nereden geçecek? Bu gibi yerlerde tehlikeli araçların geçişine belirli saatlerde izin veriliyor. Genelde gece oluyor. Tırdaki yükü belirtmeden geçmeye çalıştığı belli. Boş kısmada araç yüklemiş. İnsanımızın sivri zekalılığı kendi başına işler açıyor maalesef. Türkiye'de en çok kaza ve ölüm "Bana bir şey olmaz." sözünden kaynaklanıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri