Atatürk Havalimanı'nda bugün!

Dokuz günlük bayram tatilini şehir dışında geçirmek isteyen vatandaşların yoğun talebi üzerine havayolları 104 ek sefer yapacak.

Atatürk Havalimanı'nda bugün!
Atatürk Havalimanı'nda bugün!
GİRİŞ 02.07.2016 11:33 GÜNCELLEME 02.07.2016 11:51

9 günlük bayram tatilinin başlamasıyla birlikte tatilini yurtdışı ve yurt içindeki tatil noktalarında geçirmek isteyen yolcular Atatürk Havalimanı’na akın etti. Yoğunluk nedeniyle başta Atatürk Havalimanı İç ve Dış Hatlar Gidiş Terminal girişlerinde ve check-in kontuarları önünde uzun kuyruklar oluştu. Görevliler yolcu işlemlerini hızlandırmak için yoğun çaba harcadı.

Bayram tatili yoğunluğu nedeniyle Türk Hava Yolları yolcularının uçuş saatinden en az 3 saat kala havalimanlarında olması konusunda uyarıda bulundu. Yolcuların bir kısmı korku duyduklarını belirtirken büyük kesimi de güvenlik önlemleri nedeniyle korku hissetmediklerini söylediler. 

VATANDAŞ: GÖNÜL RAHATLIĞI İLE GİDİYORUZ

Tatil için yurtdışına çıkan vatandaşlar Dış hatlar Terminali’nde bulunan anma standını ziyaret etmeyi de ihmal etmediler. Viyana’ya giden Murat Karadağ, " Daha önce planlamıştık. Herhangi bir korkum olmadı" dedi.

Stutgart’ta çalışan gurbetçi Hüseyin Berber’de terör korkusuna ilişkin "Tabii vardı geçen olaylardan dolayı alma güvenlik güçlerini görünce insan cesaretleniyor. Güven duyduk " şeklinde konuştu.

Kızıyla anma ziyareti yapan Özlem Uzun ise şunları söyledi:

"Gördük, güvendik dışarıdaki önlemleri. Gönül rahatlığıyla gidiyoruz. Ama üzgünüz yaşamış olduğumuz olaylardan ve kaybettiğimiz insanlardan dolayı. Almanya’ya gidiyoruz. Kızımın farklı bir kültürle tanıştırmak istediğim için gidiyoruz. İyi bayramlar diliyorum. Umarım Türkiye bir daha böyle kötü günler yaşamaz halkımız huzur ve mutluluk içinde geçirir bayramı".

104 EK SEFER

Bu arada, havayolu şirketleri artan yoğun talep üzerine tatil bölgelerine ek sefer düzenledi. Havayolu şirketleri, artan talep üzerine bayram döneminde 104 ek sefer yapacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama