Maganda silahına koyduğu bulgurla çocuğu yaraladı

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde düğünde pompalı tüfeğin içine konularak ateşlenen bulgur tanelerinin isabet ettiği çocuk ağır yaralandı.

Maganda silahına koyduğu bulgurla çocuğu yaraladı
Maganda silahına koyduğu bulgurla çocuğu yaraladı
GİRİŞ 10.07.2016 19:30 GÜNCELLEME 10.07.2016 19:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde yaşandı. İddiaya göre kimliği belirlenemeyen bir kişi, düğünde ateş etmek için pompalı tüfeğin fişeğine saçma yerine bulgur taneleri koydu. Fişekleri pompalı tüfeğe yerleştiren şahıs düğünde havaya ateş açtı.

MAGANDA BU SEFER BULGURLA VURDU

Pompalı tüfekle ateş açmaya devam eden şahıs, aynı düğünde bulunan Mehmet D. isimli çocuğu sırtından vurdu. Yakın mesafeden sırtına isabet eden onlarca bulgur tanesiyle yaralanan çocuk, ilk önce Bozova Devlet Hastanesi'ne, daha sonra durumu ağır olduğu gerekçesiyle Şanlıurfa merkezde bulunan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tüfeği ateşleyip çocuğu yaralayan şahsın belirlenerek yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Şu düğünlere sivil polis asker gönderilse silah atanlar tespit edilip adalette güzelce cezayı kesse inanın bu magandalar azalır lütfen içişleri bakanlığı yetkilileri olay tamamen sizde vebalıda sizde
    Cevapla
  • bedrettin 7 yıl önce Şikayet Et
    allah ıslah etsin milletimizi
    Cevapla
  • Asd 7 yıl önce Şikayet Et
    Ses fiseklerinin içinde bulgur bulunur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak