Buca'da kaybolan Elif, Fethiye'de bulundu

Buca'da kaybolan 9 yaşındaki Elif, Fethiye'de annesiyle birlikte polise bilgi vermeye gitti.

Buca'da kaybolan Elif, Fethiye'de bulundu
Buca'da kaybolan Elif, Fethiye'de bulundu
GİRİŞ 12.07.2016 19:26 GÜNCELLEME 12.07.2016 19:26

İzmir'in Buca İlçesi'nde, kendisine adres soran, 1'i kadın 3 kişi tarafından kaçırıldığı ileri sürülen 9 yaşındaki Elif Acabey, Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde ortaya çıktı. 

ANNESİNİN YANINDAYMIŞ

Elif'le birlikte polise giden ve onu yıllardır görmediği öğrenilen annesi B.Y., kızının kendi yanında olduğunu söyledi. Savcının talimatı üzerine Elif, teslim edildiği annesiyle karakoldan ayrıldı.

KİMLİĞİ BELİRSİZ BİR ERKEK ELİF'İN BABASINI ARADI

Buca'da babası Metin Acabey'le birlikte yaşayan Elif Acabey, geçen pazar günü kendisine adres soran 1'i kadın, 3 kişiyle birlikte ayrıldı. Kızının dönmemesi üzerine polise giden Metin Acabey, kayıp başvurusunda bulundu. Elif'in kayıp olduğu haberlerinin internet sitelerinde yer almasından sonra, kimliği belirsiz bir erkek, baba Metin Acabey'i arayıp, kızının annesinin yanında olduğunu ve polise gideceklerini söyledi.

Bu gelişmeden sonra da eşini ve kızını, doğumdan sonra terk eden B.Y., kızıyla Fethiye'de polise gidip Elif'i kaçırmadığını, kendi yanında olduğunu söyledi. Savcının talimatı üzerine de Elif, annesine teslim edildi, adli işlem de yapılmadı. 

Bu arada dini nikahlı olduğu Metin Acabey'e kızdığı için evi terk eden B.Y.'nin bu süre içerisinde hiç kızını görmediği, daha sonra Facebook üzerinden kızına ulaşıp bağlantı kurduğu, sonrasında da kızını alıp Fethiye'ye gittiği ortaya çıktı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması