Emine Erdoğan hakkında çirkin yalan

Cumhuriyet ve Birgün gibi bazı gazeteler Emine Erdoğan'ın Polonya'da yaptığı alışveriş üzerinden çirkin bir yalana imza attı.

Emine Erdoğan hakkında çirkin yalan
Emine Erdoğan hakkında çirkin yalan
GİRİŞ 13.07.2016 13:13 GÜNCELLEME 13.07.2016 15:03
Bu Habere 109 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın NATO Zirvesi için dün Varşova’da bulunduğu sırada Emine Erdoğan’ın Polonya’daki bir bit pazarında alışveriş yaptı.

Cumhuriyet ve Birgün gazetesi gibi bazı medya kuruluşları Emine Erdoğan'ın alışverişi hakkında ipe sapa gelmeyen rakamlar vererek yaptığı haberler ise pes dedirtti.

Emine Erdoğan'ın 5-6 bin Euro’ya yaptığı alışverişi 147 bin liralık alışveriş olarak lanse eden gazeteler yalanlarına dayanak olarak ise aslı astarı olmayan sosyal medya tepkilerini gösterdi.

GEÇEN SENE DE AYNI ŞEYİ YAPTILAR REZİL OLDULAR

Aynı basın organları geçtiğimiz yıl ise "Erdoğan düşmanlığı" yapmaya çalışırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği bir yemekte kullanılan sunta yemek masasının 400 bin TL olduğu ileri sürerek rezil olmuşlardı.

 


 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 109
  • Ramazan 7 yıl önce Şikayet Et
    En üst resimde Küçük, Orta ve Büyük boy 3 adet 7 Kollu İsrail sembolü şamdanlar var ?
    Cevapla
  • fetih 7 yıl önce Şikayet Et
    devlet adamı odurki... torunlarının karnini doyurmak icin taş kaynatan bir nineye sırtında erzak çuvalı taşıyan ve nine hakkını helal et deyip elini öpen emirül ömer. yani allahın adaleti. herbişeyi geç kocası babası bu devletin olmayan adaleti ile hapis yatan insanlar var neredeyse hepsi bin türlü yokluk içinde. bu devlet ise suriyeli insanlara baksin beslesin yetmedi vatandas yapsın. ev versin. siz daha neyi tartışıyorsunuz.
    Cevapla
  • cem 7 yıl önce Şikayet Et
    ellerine saglık yapacak elbette parasıyla deilmi siz olsanız neler yapardınız ???
    Cevapla
  • Yunus21 7 yıl önce Şikayet Et
    Isleri gucleri nerden Reis e vururuz da yikariz. Allah in yikmadigini yikamazsiniz. Var mi elinizde fatura da 147 bin diyorsunuz vicdansizlar. Kaldi ki Emine Hanimefendi kendi isletmeleri de olan bir yatirimcidir. Nerde ne harcanacagini bilir, hesabini kitabini sasirmaz. Orda da devletin parasiyla harcama yapmayacak kadar kul hakkini bilir. Siz asil kendi yediklerinizin hesabini verin, Reis e dil uzatana kadar.
    Cevapla
  • değilmi!!! 7 yıl önce Şikayet Et
    Ey bir lokma bir hırka diyenler nerdesiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi