Önügören ailesinden Erdoğan'a teşekkür

Osman Nuri Önügören'in ailesi, cenaze töreninde kendilerini yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve devlet büyüklerine teşekkür etti.

Önügören ailesinden Erdoğan'a teşekkür
Önügören ailesinden Erdoğan'a teşekkür
GİRİŞ 14.07.2016 17:50 GÜNCELLEME 14.07.2016 17:55

3 Temmuz 2016 tarihinde vefat eden Milli Nizam ve Milli Selamet partilerinin kurucularından Osman Nuri Önügören'in ailesi, acılı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı İsmail Kahraman ve Ahmet Davutoğlu'na teşekkürlerini iletti.

Ailenin yayınladığı mesajda "Değerli Aile büyüğümüz Osman Nuri Önügören'in vefatı dolayısıyla, 4 Temmuz 2016’tarihinde Fatih Camii’n de kılınan cenaze namazına katılarak bu acılı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Muhterem Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi ye, Meclis Başkanımız Sayın İsmail Kahraman Beyefendi ye Evimize taziye ziyaretinde bulunun Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Beyefendi ye, Cenaze namazına katılan, ziyaret eden, telefonla ya da sözlü olarak taziyelerini bildiren, dualarımıza, hatimlerimize iştirak eden, tüm dost, akraba ve sevenlerimize şükranlarımızı sunarız." denildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası