Sınır ötesinden PKK'ya son uyarı!

Mesut Barzani liderliğindeki KDP'nin sözcüsü Muhammed, PKK'ya sert tepki gösterdi.

Sınır ötesinden PKK'ya son uyarı!
Sınır ötesinden PKK'ya son uyarı!
GİRİŞ 14.07.2016 19:20 GÜNCELLEME 14.07.2016 19:26
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani liderliğindeki KDP'nin sözcüsü Muhammed, partinin resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, "PKK'ya bağlı veya yakın bazı haber siteleriyle televizyon kanalları, KDP kadrosu ve yanlıları hakkında gerçeği yansıtmayan düzmece haberler yayımlayıp onları küçük düşürmeye çalışıyor." dedi.

'PKK KÖYLERİN İNŞASINA KARŞI'

PKK tarafından yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten ve halkın bu tür yanlış bilgilere inanmamasını isteyen Muhammed, PKK'nın bu tür haberleri yapma nedenini şöyle açıkladı:

"Birinci neden PKK, konuşlandığı bölgedeki köylerin yeniden inşa edilmesini engellemek veya inşa edilmiş köylerin boşaltılarak viran edilmesini istiyor. Bu PKK'nın on yıllardır köylülere karşı kullandığı taktiktir. İkinci neden ise KDP'nin bağımsızlık referandumu çalışmalarına karşı olduğunu gösterip partimizi karalamaya çalışmasıdır."

'SERT KARŞILIK VERECEĞİZ'


Muhammed, terör örgütü PKK'nın en kısa sürede yalan haber üretimini durdurmaması halinde sert karşılık vereceklerini bildirdi.

PKK'ya bağlı bazı medya organları, birkaç gün önce KDP'ye muhbirlik yaptıkları iddiasıyla Irak-İran sınırındaki dağlık bölgede birkaç köylünün yakalandığını duyurmuştu. Örgüt, yakaladığı köylülerin para karşılığında KDP istihbaratına çalıştığını, bölgedeki kampları hakkında Erbil'e bilgi aktardığını iddia etmişti. KDP ise söz konusu haberi yalanlamıştı.

YORUMLAR 15
  • nedim 7 yıl önce Şikayet Et
    asıl kürt düşmanı pkk niyemi tehcirde Ermenileri katledenler kürtler ermeniler şimdi öc alıyor pkk ile
    Cevapla
  • Muhammed 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir Kürt olarak mesut barzani yede güvenmiyorum tam bir ABD elamanı pkk kötü polis buda iyi polis ikisi de ABD ye çalışıyor bana gore
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    tabiki öyle bir işin arkasında abd ingiliz yahudi varsa bilki orada kimseye fayda yoktur. Dünyanın hala bayatlamış bu numraraya, sahtekarlığı tescillenmiş bu üçlüye güvenmesi ne kadar büyük acizlik!
    Cevapla
  • barzani zayıflıyor 7 yıl önce Şikayet Et
    pkk pyd bölgede söz sahibi olmaya başladıkça barzaninin sonu geldi demektir. pkk ve pyd peşmergeye saldırırsa barzani kaybeder. kuzey ırak yönetimi pkk ya geçmek üzere.
    Cevapla
  • II.Murad 7 yıl önce Şikayet Et
    kayıkçı kavgası
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    2side pkk ermeni tohumları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı