PKK bomba yüklü araçla saldırdı

Tunceli'de, PKK'lı teröristler Kılköyü Jandarma Karakolu'na bomba yüklü araçla saldırı düzenledi.

PKK bomba yüklü araçla saldırdı
PKK bomba yüklü araçla saldırdı
GİRİŞ 15.07.2016 18:53 GÜNCELLEME 19.07.2016 11:06
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Tunceli'de, PKK'lı teröristler Kılköyü Jandarma Karakolu'na bomba yüklü araçla saldırı düzenledi. Saldırı haberi üzerine bölgeye helikopterlerle birlik sevk edildi.

Tunceli kent merkezine yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki Kılköyü Jandarma Karakolu'na bugün saat 17.30 sıralarında PKK'lı teröristler tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Daha önce güvenli hale getirilen karakolun dış nizamiyesinin yakınlarına getirilen araç, burada infilak ettirildi. Şiddetli patlamanın ardından bölgeden dumanlar yükselirken, yaralı olup olmadığı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Bölgeye Tunceli'den helikopterlerle takviye birlik gönderildi.

Bu arada Tunceli'de olası bombalı araçla saldırı düzenlenme ihtimaline karşı güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. Tunceli- Ovacık İlçesi ve Tunceli- Nazımiye İlçesi karayolu çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

YORUMLAR 12
  • Görüntü 7 yıl önce Şikayet Et
    malum partinin öncülüğünde barikatlar kaldırılsın diye eylem yaptı oradakiler maksat işte askerler şehit olsun bakın hemen ardından saldırı oldu Allah yardımcımız olsun
    Cevapla
  • okan 7 yıl önce Şikayet Et
    70 milyondaki terorist iğne ile temizlenmez. suç ihtimali olan herkesi atın bu vatandan. aralarında masum var diyorsanız terorden etkilenenler masum degil mi ? insanın içindeki güveni öldürüyorlar. askeri, alakasız vatandaşı öldürüyorlar. emin olun benim çözüm daha adil.
    Cevapla
  • emre 7 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl iş arkadaş olay 17.30'da olmuş saat olmuş 22 hala bir bilgi yok.
    Cevapla
  • miki 7 yıl önce Şikayet Et
    Pkk nin arkasindaki amerika bitmeden pkk bitmez evet turkiye g yedi denilen orta dogu vampirleri ve katilleri pkk nin logistik babalari beyaz adamin girdigi her ulke kann ve revan icindedirler
    Cevapla
  • Adana gençlik 7 yıl önce Şikayet Et
    Cocuk katili ermeni teror orgutu hdpkk ve teror destekcisi kem mal kalastiroglu kürt ve islam dusmanidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız