Sahil Güvenlik botu ile kaçmaya çalıştılar

Kocaeli’nde Sahil Güvenlik botu ile kıyıya yanaşıp kaçmaya çalışan iki askerden birisi nefes kesen kovalamaca ile yakalandı.

GİRİŞ 16.07.2016 18:06 GÜNCELLEME 16.07.2016 18:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dün gece yurt genelinde Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki FETÖ/PDY terör örgütü mensuplarının gerçekleştirdiği darbe girişiminin püskürtülmesinin ardından, bugün sabahın erken saatlerinde Kocaeli’de hareketli dakikalar yaşandı.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın en önemli üs noktalarından biri olan Kocaeli’de, Sahil Güvenlik Komutanlığı’na ait sürat botu ile İzmit şehir merkezinde bulunan Marina Sahili’ne yanaşarak buradan kaçmaya başlayan iki asker, polis ekipleri tarafından kovalanmaya başladı. Şehir merkezinde nefes kesen bir kovalamacanın ardından Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri, kaçan askerlerden birini yakaladı. Sahil Güvenlik botundan indikten sonra yaya olarak kaçmaya çalışan ve bir mağazanın arkasına saklanarak üstünü değiştirerek izini kaybettirmeye çalışan asker, polis ekipleri tarafından kelepçelenerek emniyete götürüldü.

YORUMLAR 3
  • yıldırım 7 yıl önce Şikayet Et
    halk olarak galayana gelip sapla samanı karıştırmayalım?bunu planlayanlarla işimiz olsun yoksa erlerle sakın siz siz olun erle işiniz olmasın?ere bu görevi verenleri elden kaçırmayalım
    Cevapla
  • Murad 7 yıl önce Şikayet Et
    Hainlikte sınır yok.
    Cevapla
  • ali osmam 7 yıl önce Şikayet Et
    burası izmit olummmmm akıllı olun laaan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti