2. Ordu Komutanı ve 3. Kolordu Komutanı gözaltında

2. Ordu Komutanı Orgeneral Huduti ile 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Malatya Garnizon Komutanı Tümgeneral Angun, gözaltına alındı

GİRİŞ 16.07.2016 18:16 GÜNCELLEME 17.07.2016 12:56
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

FETÖ'nün darbe girişimine yönelik soruşturma  kapsamında, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti ile 2. Ordu Kurmay Başkanı ve  Malatya Garnizon Komutanı Tümgeneral Avni Angun gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, dün akşam saatlerinde başlayan FETÖ'nün darbe  girişimi dolayısıyla 2. Ordu Komutanlığında da gözaltılar oldu.

Operasyonda Orgeneral Huduti ile Tümgenerel Angun'un yanı sıra 2'si  Tuğgeneral, 4'ü asker 10 kişi gözaltına alındı, darbeci askerlerden kurmay yarbay  binbaşı Fatih Kılınç da ölü ele geçirildi.

3. Kolordu Komutanı gözaltına alındı

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ise 2. Ordu Komutanı Orgenaral Adem Huduti'nin tutuklandığına dair bir bilgiye sahip olmadığını duyurdu. 3. Kolordu Komutanı Korgeneral Erdal Öztürk gözaltına alındı.

1. ORDU KOMUTANLIĞI HAREKAT BAŞKANI VE İSTANBUL İL JANDARMA KOMUTANI GÖZALTINDA

Darbe girişiminden sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınanlar arasında 1. Ordu Komutanlığı Harekat Başkanı Tuğgeneral Eyyüp Gürler ve İstanbul İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Sercan Gürcan'ın bulunduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan Gürler ve Gürcan'ın İstanbul Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri devam ediyor.

YORUMLAR 30
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar sokakları boş bırakmayıp,uyanık olalım.Milleti darbenin bittiğine inandırıp üç gün sonra sisi mısır darbesini tekrardan başlatıp başardı.beklenir ..Reis bitti demeden nöbete devam
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi fetöcü olmayabilir ama direkt karşı da çıkmadılar sanki başarılı olacak mı diye beklediler!!!
    Cevapla
  • cellat 7 yıl önce Şikayet Et
    asin gitsin
    Cevapla
  • halo 7 yıl önce Şikayet Et
    erlerimiz hariç uzman,subay astsubay asın gitsin acınmaz bunlara dün ölümüne zpt leri üstümüze sürdüler.bir asker can ve mal guvenligini korumakla yükümlü olduğu vatandaşına bunu yaparmı?üstelik vatandaşın vergisiyle alınmış silahlarla?
    Cevapla
  • Kürdoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Alçaklar Erbakan Hocamızı yediniz U Y U Y O R İ D İ K. hatalıydık. , yedirdik Abdulhamite Menderese yaptığınızı ERDOĞAN A yaptırmayız U Y A N I Ğ I Z Yedirmeyizz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri