FETÖ'cü eski müdürler iş başındaydı!

Darbe teşebbüsü gecesi 23.00'de, darbeci askerlerle birlikte eski istihbaratçı emniyet müdürleri de iş başındaydı.

FETÖ'cü eski müdürler iş başındaydı!
FETÖ'cü eski müdürler iş başındaydı!
GİRİŞ 17.07.2016 13:16 GÜNCELLEME 17.07.2016 13:51
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

FETÖ'cü oldukları için görevlerinden uzaklaştırılan eski emniyet müdürleri ;Recep Güven, Ayhan Falakalı, Lokman Kırcalı, Gürsel Aktepe de darbe teşebbüsü sonrası harekete geçti. 

Darbe gecesi bu müdürler ve 15 kişi, 5 araçla Genelkurmay İstihbarat Dairesi Başkanlığı'na girerek binayı ele geçirmeye kalkıştı.

Bu müdürlere destek veren askerler teknik bir sebeple geç kalınca, istihbarat personeli gelen darbecileri püskürtmeyi başardı ve binaya girmelerini engelledi. 

Darbeci askerlerin, Genelkurmay İstihbarat Dairesi Başkanlığı'na girememelerinin en önemli sebeplerinden biri de, Genelkurmay personelinin büyük araçlarla bina çevresine barikatlar kurmuş olmasıydı. Personel, yol girişine araçlar koyarak giriş yolunu kesti. Darbecilerin bir kısmı gözaltına alındı, bir kısmı ise kaçtı.

Darbeci ekip binaya hazırlıklı olarak gelmişti. Silahlı olan ekibin üzerinde 100 bin TL'nin üzerinde de para çıktı. 

Bu ekipte bulunan Gürsel Aktepe ve Lokman Kırcalı darbe teşebbüsü günü sabaha karşı gözaltına alındı. Diğer kaçanlar ise, şu an aranıyor.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 14
  • tuncay yılmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    rabbim yar ve yardımcımız olsun tüm islam aleminin gözü türkiyede türkiyenin güçlenmmesi demek mazlum halkların kurtuluşu demektir.
    Cevapla
  • MSY 7 yıl önce Şikayet Et
    Başkan ve AK parti silah ile mi geldi ki siz onları silahla yıkmaya çalışıyorsunuz. onların arkasındaki güce ne yapabilirsiniz ki? onlar önce Yüce Allah'a İman etmişler, sonra da İman dolu göğsü olan halka sırtlarını yaslamışlar. Gafiller 17-25 aralıkta denediler sarsamadılar, şimdi işbirlikçileri ile beraber halka saldırıp darbe altında katliam ve vahşet yaptılar ama yine olmadı. Rabbim onların yanına bırakmasın
    Cevapla
  • Sakaryalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar ailelerini bile satmış.Adliye önünde eşleri maaş kartlarını bize verin diye yalvaroyorlardı.Paramız yok biz ne yaparoz diyorlardı.Develete darbe yapıyorlar ama hâlâ maaş peşindeler.Herifler eşlerine 1 kuruş bırakmamış.Aç gözlü ler..Kadınlarda eşlerinin yaptığına yanacağına para kart derdine düşmüşler.
    Cevapla
  • 46 lık 7 yıl önce Şikayet Et
    idam idam idam idam idam idam idam idam idam..........................
    Cevapla
  • tahir 7 yıl önce Şikayet Et
    recep guven dagda olen pkk li teroristlere aglayan adam degilmiydi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek