FETÖ'yü çıldırtacak fotoğraf! Bakın burası neresi

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde vatandaşlar ellerinde Türk bayrakları ile yürüyerek, 'demokrasi nöbeti' tuttu.

FETÖ'yü çıldırtacak fotoğraf! Bakın burası neresi
FETÖ'yü çıldırtacak fotoğraf! Bakın burası neresi
GİRİŞ 18.07.2016 02:07 GÜNCELLEME 18.07.2016 02:15
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Cizre'de darbe girişimini protesto etmek için camilerden yapılan anonslarda halkın Hükümet Konağı önünde toplanma çağrısı yapıldı.

Çağrı üzerine Orhan Doğan Caddesi üzerinde toplanan yaklaşık 3 bin kişi ellerinde Türk bayraklarıyla Hükümet Konağı önüne yürüdü.

Yürüyüş sırasında polis ekipleri sıkı güvenlik önlemleri aldı. Hükümet Konağı önünde toplanan kalabalığa konuşan Ak Parti Şırnak Kadın Kolları Başkanı Hatice Atak, bölgenin il ve ilçelerinde kazılan hendeklere dikkat çekerek, "Bütün yüreğimle söylüyorum, çukurların dahi kazılmasından Fetocuların emeği vardır. Bizim Kürt milletimiz kendi halkına zarar vermez. Bakın Şırnak'ta paşalar yakalandı. Sözde o paşalar bir ay öncesinde bu terör ile mücadele ediyorlardı. Ama en büyük terör örgütü, vatana, bayrağa, bu ülkeye halkı tarafından seçilmiş Cumhurbaşkanına ihanet edeceklerdi. Sizlerin sayesinde Kürt'ün, Türk'ün, Çerkez'in sayesinde bugün ülkemiz güçlü. Ama durmayacağız, uyumayacağız, yatmayacağız, dik duracağız" dedi.

Kalabalık daha sonra 'demokrasi nöbeti' tuttu.


 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 17
  • karadenizli 7 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun tüm kardeşlerimize aynı bayrak altında yaşadıgımızı şırnak halkı gösterdi fötücüler görsün bu ülkeyi bu insanları bizden bölmek neymiş anlasınlar saygılar şırnak halkına. kardeşlik neymiş görsünler
    Cevapla
  • hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    kürt türk ayrımmı olurya herkez insan bizi zaten böle föte köpekleri bu hallere getirdi. şu tabloyu şırnakta heleki cizrede gördümya başka bişey demeye gerek yok helal olsun kardeşlerime. allah hepimizi bu güzel topraklarda kardeşce gecinmeyi nasip etsin.
    Cevapla
  • cemil 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir kürt olarak gurur duydum. Mekke'de farklı yerlerden gelip kucaklaşanlar gibi Allah bizi bu topraklarda buluşturmuş, kucaklaştırmış. Allah'ım bu ümmeti birbirine düşkün, merhametli ve sadık kıl.
    Cevapla
  • HAYIR 7 yıl önce Şikayet Et
    her şerde bir hayır vardır... bu şerrin hayrı da kardeşlik olsun inşaAllah...
    Cevapla
  • malatyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    olduda inş..
    Cevapla
  • temiz bey 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyemizde yalnız fetö- paralel tehlikesi yok chpkk'yı unutmayın,chpnin ak parti ve Erdoğan gitsin, isterse Türkiye batsın lafını unutmayalım !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz