Çorlu'da 6 hakim ve savcı tutuklandı

Haklarında yakalama kararı çıkarılan hakim ve savcılardan 6'sı daha Çorlu'da tutuklandı. B

Çorlu'da 6 hakim ve savcı tutuklandı
Çorlu'da 6 hakim ve savcı tutuklandı
GİRİŞ 19.07.2016 00:28 GÜNCELLEME 19.07.2016 00:28

Darbe girişiminin ardından Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından önce açığa alınan ardından da haklarında yakalama kararı çıkarılan hakim ve savcılardan 6'sı daha Çorlu'da tutuklandı. Böylece Çorlu'da tutuklanan hakim ve savcı sayısı 12 oldu.

HSYK'nın açığa aldığı hakim ve savcılar arasında yer alan 4'ü askeri hakim ve savcı olmak üzere toplam 6 hakim ve savcının tutuklanarak Tekirdağ F Tipi Cezaevi'ne konulmasının ardından haklarında yakalama kararı bulunan hakim ve savcılardan 6'sı daha adli mercilere çıkarıldı.

Görevli oldukları Çorlu Adliyesi'ne bu kez şüpheli sıfatıyla getirilen hakim ve savcılardan 1'inin askeri personel olduğu diğer 5'inin ise Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı bünyesinde Çoorlu Adliyesi'nde görev yapan hakim ve savcılardan olduğu kaydedildi.

Savcılık sorgularının ardından tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilen biri kadın 6 hakim ve savcı nöbetçi mahkeme kararı ile tutuklanarak Tekirdağ F Tipi Cezaevine gönderildi.
Böylece iki günde Çorlu'dan tutuklanan hakim ve savcı sayısı askeri hakim ve savcılar da dahil olmak üzere 12'ye yükseldi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'