15 gün sonra askere gidecekti, şehit oldu

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Ankara'da şehit düşen Kolu'nun cenazesi, Bolu'da toprağa verildi.

GİRİŞ 19.07.2016 09:32 GÜNCELLEME 19.07.2016 09:35
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Ankara'da şehit düşen Fatih Kolu, memleketi Bolu'nun Gerede ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Ankara'da Beştepe civarına helikopterden açılan ateş sonucu hayatını kaybeden 20 yaşındaki Kolu'nun cenazesi, Ankara Adli Tıp Kurumunda yapılan teşhisinin ardından, ilçeye getirildi.

Şehidin cenazesi, ilçe merkezindeki Yeni Cami'de Bolu Müftü Yardımcısı Abdullah Eroğlu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından, şehir mezarlığına defnedildi.

Namaz öncesi Müftü Yardımcısı Eroğlu'nun yaptığı konuşma esnasında, şehidin dedesi Baki ve ağabeyi Ferdi Kolu'nun gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

15 gün sonra askere gidecekti

Bu arada şehidin, 15 gün sonra askere gideceği ve akrabalarından helallik almak için Ankara'da bulunduğu öğrenildi.

Fatih Kolu, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi yakınlarındayken, helikopterden açılan ateş sonucu hayatını kaybetmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Selçuk 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah yolunda şehid olanlara ne zamandır demokrasi sehidi denir oldu. Şehid olana (şehid olmadan önce sorsaydık) veya ailesine bu saçma kavramı reddederdi eminim. Kavramların altını boşaltmayın. Bu kardeşlerimiz Allah için canlarından vazgeçip İslam dini ve onun mukadesatı için şehadete koşarak gitmişlerdir. Yoksa Ehli salibin İslam ümmetiyle bin yıl yaptığı haçlı seferlerinin sonucu bizlere ithal ettikleri bir neyi diyü belli olmayan "demokrasi" denen bir kavram için değil.
    Cevapla
  • hasan bin abdulaziz 7 yıl önce Şikayet Et
    Hiç sevmiyorum şu sözü "demokrasi şehidi ".Soguk ve Maneviyattan uzak , Asıl Şehadete halel getiren bir söz . Bu insanlara demokrasi şehidi demiyelim derim .
    Cevapla
  • hasan bin abdulaziz 7 yıl önce Şikayet Et
    Hiç sevmiyorum şu sözü "demokrasi şehidi ".Soguk ve Maneviyattan uzak , Asıl Şehadete halel getiren bir söz . Bu insanlara demokrasi şehidi demiyelim derim .
    Cevapla
  • Hekimoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    ya kardeşim ne demokrasi şehidi ya? inşaallah vatanını savunmak için şehid oldu kardşemiz. lütfen doğru düzgün haber yapınız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı