FETÖ’cülerin 40 bin kişilik listesi ele geçirildi

MİT tarafından FETÖ/PDY mensuplarının kendi aralarında özel olarak mesajlaştıkları bir konuşma programı ele geçirildi.

FETÖ’cülerin 40 bin kişilik listesi ele geçirildi
FETÖ’cülerin 40 bin kişilik listesi ele geçirildi
GİRİŞ 20.07.2016 08:07 GÜNCELLEME 20.07.2016 09:52
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Kandil ile FETÖ arasında 16 Temmuz sonrası başlayan görüşmeler sonuç verdi. Darbe kalkışması nedeniyle yaşanan ortamdan faydalanmak isteyen terör örgütünün üst yönetimi kesintisiz eylem kararı aldı. Öcalan’ın İmralı’da öldürüldüğü iddia edilerek Kürtler sokağa çekilecek.

İhanet çetesi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) başarısız darbe kalkışmasını fırsat bilen terör örgütü PKK, Abdullah Öcalan'ın öldürüldüğü yalanını ortaya atarak Kürtleri sokağa dökmek için harekete geçti. Kandil- FETÖ arasında 16 Temmuz'da başlayan işbirliği görüşmeleri sonuç verdi. 19 Temmuz günü toplanan Kandil'de toplanan KCK yönetimi, PKK elebaşı Abdullah Öcalan için kesintisiz eylem kararı aldı. Örgütün tüm birimlerine tebliğ edilen karar doğrultusunda Kürtlere Türkiye genelinde “sokağa çıkın" talimatı verildi. KCK yönetimi, bir yol haritası da belirledi. Buna göre, Abdullah Öcalan'ın İmralı'da devlet tarafından öldürüldüğü ve bunun gizlendiği yalanı, Kürtleri sokağa çekecek başlıca tahrik unsuru olarak belirlendi. Başta Güneydoğu olmak üzere metropollerde “Öcalan devlet tarafından öldürüldü" vurgusu ve beraberinde taşkınlığın sokaklara taşınması bazı militanların kendisini yakması eylem stratejilerinden birkaçı olarak kararlaştırıldı.

KARADENİZ'DE TAHRİK

Özellikle Karadeniz bölgesinde PKK bileşeni sol terör örgütleri tarafından mevsimlik işçilere saldırı düzenlenmesi de kararlaştırıldı. Bu tür eylemlerin, Kürtler nazarında büyük çapta infial oluşturacağı da KCK toplantısında karara bağlandı.

PİLOTLAR PYD BÖLGESİNDE

Bu arada, başarısız darbe kalkışmasına karışan 8 askerin PYD bölgesine geçtiği ortaya çıktı. 16 Temmuz günü Kamışlı bölgesinde PYD'ye sığınan 8 asker Erbil'e geçmek istediklerini belirterek PYD'lilerden yardım talep etti. Barzani ile yapılan görüşmeler sonuçsuz kaldığı için FETÖ'cü askerlerin Esed rejimi ile temasa geçerek Şam'a sığınmak istediklerini belirtt. Darbeci askerlerin Kamışlı bölgesindeki bekleyişi devam ediyor.

YORUMLAR 21
  • Ahmet göz 7 yıl önce Şikayet Et
    Öyle kolay değil benim doğulu kardeşlerim kimin ne oldugunu biliyor....üç beş militan kendini yakacakmış böyle bişey olsa önce doğulu kardeşlerimiz onları yakar artık yeter bu ulkeye taptıgınız ıhanet kandilden surdan burdan olmuyor delikanlıysanız işte meydan çok değil 15 temmuzda fetö gördü herseyi isteyene hodri meydan....hepimiz biriz bütünüz islama insanlığa inanmış turkiye cumhuriteti vatandası okarak her turlu şer ve ihanet odagına karşı omuz omuza....zalimler için yaşasın cehennem
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    40 bin asker olduğu gerçeğini inşallah görürler.. Bunları da temizlerler ..
    Cevapla
  • Cafer 7 yıl önce Şikayet Et
    idam gelsin başta apo asılsın sonra gerisi.terörün bitmesi için idam şart.
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Çıksınlar bekliyoruz, bu kargaşada onları da hallederiz bahane ile.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    yanliş cevap yazmışsın kardeşim inan dogu da bu ülkeyi senden daha seven milyonlarca insan var
    Cevapla
  • emre 7 yıl önce Şikayet Et
    şakamaka öcalanın öldü yalanı bile güzel
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
Gazze'deki zulüm Batı'yı İslam'a yönlendirdi: Avrupa'da on binlerce kişi Müslüman oldu!