Genelkurmay'dan "afişli" mesaj

Genelkurmay Başkanlığı Karargahına "Ordu millet el ele" ve "Hakimiyet milletindir" yazılı büyük boy afişler asıldı

GİRİŞ 22.07.2016 11:32 GÜNCELLEME 22.07.2016 12:25
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin darbe girişiminin ardından Genelkurmay Başkanlığı Karargahına Türk bayrağı ile "Ordu millet el ele" ve "Hakimiyet milletindir" yazılı büyük boy afişler asıldı. FETÖ'nün gerçekleştirdiği darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı Karargahında kontrol bir süreliğine darbe yanlısı subaylara geçmiş, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve bazı komutanlar rehin alınmıştı.

Darbe girişiminin ardından Orgeneral Akar'ın emri doğrultusunda Genelkurmay Başkanlığı Karargahına Türk bayrağı ile kırmızı beyaz renklerden oluşan "Ordu millet el ele" ve "Hakimiyet milletindir" yazılı büyük boy afişler asıldı.



Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'ın emriyle karargahtaki dijital panodan, Türk bayrağı fotoğrafı ile "Hakimiyet milletindir" yazısı paylaşılmıştı.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 30
  • kaptan 7 yıl önce Şikayet Et
    adam gibi adamsin AKAR pasa zaten kayseri ye yakisir bir pasa
    Cevapla
  • Darbezede 7 yıl önce Şikayet Et
    Darbe başarıya ulaşsaydı büyük ihtimal alttaki panodaki yazı değişik olurdu, "hakimiyet silahlı kuvvetlerindir" benzeri bir yazı planlamışlardır. Ordu millet el ele propagandası da 60 darbesinde de söyleniyordu yanılmıyorsam millet darbecileri destekliyormuş gibi göstermek için.
    Cevapla
  • Bahadır 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkeye yakışacak olan ve oraya asılması gereken HAKİMİYET ALLAHIN ,EGEMENLİK MİLLETİNDİR.
    Cevapla
  • recep 7 yıl önce Şikayet Et
    Orduyu ordu yapan bu millettir. Ordunun asker kaynağı yine bu millettir. Yani iki eşit olgu yok ortada. Millet olmazsa ordu olmaz. Bu yüzden Ordu millet elele değil;Milletimizin Emrindeyiz diye afiş bastırsalardı daha uygun olurdu. hem hakimiyet milletindir diye afiş bastırmamışlar. elektronik küçük bir görüntü.
    Cevapla
  • Ziyaretçi 7 yıl önce Şikayet Et
    Bekledigimiz fotoğrafti Helal olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...