BBC'den korkunç provokasyon! Bugün başlıyorlar!

Gezi'de ve Türkiye'deki diğer olaylarda provokatif yayın anlayışıyla hareket eden uluslararası medya şimdi yeni bir manipülasyonun peşinde.

BBC'den korkunç provokasyon! Bugün başlıyorlar!
BBC'den korkunç provokasyon! Bugün başlıyorlar!
GİRİŞ 23.07.2016 00:31 GÜNCELLEME 23.07.2016 14:34
Bu Habere 142 Yorum Yapılmış

FETÖ'cü darbe girişiminin başarısız olmasının ardından BBC, Türkiye'ye karıştırmak için harekete geçti.

Halk tarafından püskürtülen darbe girişiminin ardından Malatya'ya giden BBC ekipleri, teröristlerin provokatif söylemlerini 'Alevi vatandaşlardan mesaj' olarak tüm dünyaya servis etmeye hazırlanıyor. 

DARBEYİ ÖVECEK BİRİLERİNİ ARIYORLAR

BBC World Prodüktörü James Bryant da hükümet aleyhine konuşacak kişi aradığını duyurduğu maille ihaneti gözler önüne seriyor.

ALEVİ VATANDAŞLARIN YAŞADIĞI MAHALLELERE GİTTİLER

Darbe girişiminin başarıyla püskürtülmesinin ardından ertesi gün Malatya'ya BBC başta olmak üzere onlarca yabancı medya kuruluşundan ekiplerin geldiği öğrenildi. Bu kişilerin Alevi vatandaşların yoğun olarak yaşadığı mahallelerde muhtarlarla görüştüğü bölgeden gelen ilk izlenimler arasında.

DHKPC, PKK gibi örgüt militanlarının da BBC ekiplerine destek verdiği ve kendilerini 'Alevi vatandaş' olarak tanıtarak mikrofonlara provokatif açıklamalarda bulunduğu öğrenildi.

BBC ALÇAKLIĞININ BELGESİ

BBC World Prodüktörü James Bryant, kirli oyunları gözler önüne seren bir mail atarak, hükümet aleyhine konuşacak birilerini aradı.

Söz konusu mailde yer alan ifadelerde, 'Türkiye'de başarısız olmuş darbe girişimi. Oradaki siyasi durumu ele alıyoruz. Ülkede hükümetin şuanda yaptıklarına eleştirel yaklaşacak kişiler bulmakta zorlanıyoruz. Geçen hafta zaten olumlu konuşan çok kisi aldık. Bu sebeple şuan durum aleyhine konuşacak birilerini bulabilmeyi ümit ediyoruz' dedi.

BUGÜN BAŞLAYACAKLAR

BBC ve diğer dış güçlerin bugünden itibaren Alevi-Sünni kavgası varmış gibi manipülatif bir yayıncılıkla tüm dünyaya yalan haber servis edeceği iddia ediliyor. Türkiye'den de bazı gazetecilerin söz konusu provokasyona destek vereceği ve olayların köpürtülmesi için çaba sarf edeceği bildirildi.

İHBAR EDİN

Yetkililer bu tür spekülatif haberlerin emniyet ekiplerine ihbar edilmesi için vatandaşı uyardı.

YORUMLAR 142
  • Asım 7 yıl önce Şikayet Et
    "korkunç" ne kelimesi? bbc ne ki? Allah'tan başka korkacağımız bir şey yok.
    Cevapla
  • Mete han 7 yıl önce Şikayet Et
    Geçmişte bazı ajanlar böyle şeyler denedi Madımak başbağlar vb tutmadı bundan sonra da tutmaz hainlerin bilmedikleri şu ;Türk milletini başka milletlerle karıştırmayın tüm Alevi kardeşlerimiz bu darbeye karşı ve bizlerle bu vatanın Yılmaz bekçileri -
    Cevapla
  • Kemalist 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir Alevi olarak buradan ülkemizi karıştırmak isteyen içteki ve dıştaki ajanlara sesleniyorum bu millette kuvay ı milliye ruhu var hiç heveslenmeyin - söz konusu vatansa gerisi teferrüattır hem Alevi için hem sünni bu böyledir-(düşmanlara ilanen duyurulur
    Cevapla
  • Türkiye 7 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim türkiyeye el uZatanların kollarını koparsın
    Cevapla
  • Gafari SİNCAR 7 yıl önce Şikayet Et
    Eyyy sünni-alevi-kürt-türk-laz-çerkez ve bu topraklar üzerinde yaşayan tüm kardeşlerim. Fikirlerimiz , zikirlerimiz farklı olabilir, zenginlik kabul edelim. Ortak paydamız Vatanımız. Bir olan Allah aşkına, bu güzelim cennet vatan aşkına, bu birlik beraberlik ruhu aşkına kardeş olalım. Birlik olalım dağıtalım bu şer odaklarının vatanımız üzerindeki kara bulutlarını. Allah yar ve yardımcımız olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?