İkinci dalga için suikast talimatı!

Başarısız darbe girişimin ardından elindeki son kozları da oynamak isteyen FETÖ’nün elebaşı Gülen, "suikast yapsınlar” talimatı verdi.

İkinci dalga için suikast talimatı!
İkinci dalga için suikast talimatı!
GİRİŞ 23.07.2016 07:52 GÜNCELLEME 23.07.2016 07:55
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Başarısız olan FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Pensilvanya'daki hain başı Gülen'in Türkiye mütevellisi heyetine verdiği yeni talimatları ortaya çıktı.

Darbe girişiminin başarısız olması üzerine FETÖ'nün Türkiye'deki mütevelli heyeti acil bir toplantı yaptı. Yapılan toplantıda Gülen'in ne yapılması konusunda görüşlerinin sorulmasına karar verildi. Pensilvanya'ya kriptolarla gönderilen mesajda 'Darbe başarısız oldu. Ne yapalım yeni emriniz nedir?' diye soruldu. 

HÜCRELER HAREKETE GEÇSiN 

Geri adım atılmamasını isteyen Fetullah Gülen, "Askeriye içinde yakalanmayan, deşifre olmayan unsurlar harekete geçsin. Uyuyan hücreler tüm imkanlarını seferber etsin. Herkes kendi bölgesine yakın olan önemli kişilere 
suikastlar düzenlesin" şeklinde şifreli mesaj gönderdi. 

TÜRKiYE GENELiNDE ALARM   

Gülen'in 2. bir dalga emrini vermesi üzerine istihbarat birimleri Türkiye genelindeki tüm askeri ve polis noktalarına uyarıda bulundu. Önceki gün deşifre olan 'ihanet talimatı' üzerine özellikle Ankara ve İstanbul'da alarm durumuna geçildi. Akşam saatlerinde yaşanan hareketliliğin sebebinin bu istihbarat olduğu anlaşıldı. 

EK ÖNLEMLER ALINDI

Yeni talimatla ilgili 81 ilde bulunan kışlaların ve askeri üslerin hepsinde özellikle askeri araç ve cephaneliklerin bulunduğu noktalarda önlem alındı.  FETÖ elebaşının suikast talimatı üzerine önemli siyasetçiler ve hükümet üyeleri ile üst düzey komutanlar ve emniyet mensuplarının koruma önlemleri artırıldı. 

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 59
  • Fehmi 7 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHim dusmanlarimizin ve munafiklarin serrinden bizi vatanimizi milletimizi koru,yaptiklari tuzaklari bize asikar kil,onlarin ellerine firsatlar verme onlari butun alemde hakir kil ve kahreyle amin
    Cevapla
  • isa 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu insan olamaz ya.musluman hic olamaz ne cins bir varlik bu.allahim sunun kellesini sallandir da kurtulsun insanlik
    Cevapla
  • Akrep 7 yıl önce Şikayet Et
    Yaw sen nasıl bir mahluksun yaa bi gebersende kurtulsak senden
    Cevapla
  • filiz 7 yıl önce Şikayet Et
    El kahhar El kahhar Rabbim seni kahru perişan etsin inşallah firavun
    Cevapla
  • çalışkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahım .vatanimizi milletimizi devletimizi bunu gibi şeref ve onurunu satmış Köpeklerden koru.Amin. Allahım 1000 yildir islama hizmet eden bu Necip milletimizi Kabei Muazzam Ravzai Mutahharanin Mekkei Mükerreme nin Medine i Münevvere nin Mescid-i Aksanin hatırı hürmet i için koru Yarabbi amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi