Darbe karşıtı mühendise ağır hakaret

Darbe girişiminin ardından OHAL ilan edilmesine Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nden tepki geldi.

Darbe karşıtı mühendise ağır hakaret
Darbe karşıtı mühendise ağır hakaret
GİRİŞ 23.07.2016 15:06 GÜNCELLEME 23.07.2016 15:06
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

 Türkiye'nin demokrasiyi korumak için ilan ettiği OHAL'e sivil darbe diyen TMMOB, darbe karşıtı bir mühendise kurumsal mail adresinden "Köpek" diyerek hakaret etti.

248 kişinin hayatını kaybetmesiyle gerçekleştirilen 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) "Ohal Değil, Demokrası İstiyoruz" başlıklı bir açıklama yaptı.

TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz tarafından yapılan açıklamada, "Darbeyi fırsata çevirip, bir sivil darbe yapılması, rejimin daha da otoriterleştirilmesi kabul edilemez. Darbe girişimi, başkanlık yoluna giden bir fırsat olarak görülmemelidir" denildi.

TMMOB açıklamasında, "Bakanlar Kurulu'nun OHAL ilanı sivil darbe ile Başkanlık sisteminin Başkomutanlık adı altında uygulanması, kurumsallaştırılması anlamına gelmektedir. OHAL ile Meclis devre dışı bırakılmakta, hukuk askıya alınmakta ve tüm yönetim KHK'lara dayanarak Cumhurbaşkanına verilmektedir" sözlerine yer verdi.

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan darbe karşıtı mühendise büyük hakaret
Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) elektronik posta üzerinden odaya kayıtlı mühendislere gönderdiği açıklamaya cevap veren mühendis Y.K'ya Jeoloji Mühendisleri Odası'nın kurumsal mail adresinden (jmo@jmo.org.tr) yazılan cevap "Hoşt Köpek" oldu.

YORUMLAR 48
  • hainlerrr.. 7 yıl önce Şikayet Et
    bu baskan oldugu surece insaallah hepisinin koku kazinacak allah uzun omur versin sayin baskanim recep tayyip erdogan ......
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Valla bence bu oda ve eczacilar odasi kapatilirsa çok yerinde bir karar olur...ne kadar solcu.kominist varsa bu mimarlar ve eczacilar odasinda yuvalanmış.
    Cevapla
  • karadali 7 yıl önce Şikayet Et
    Siz var ya bir mesleki ismi olan odayı (kendinizle çıkar ortaklığı olan emperyalizm odaklarına kullandıran ) işgal eden zorba ve molozlarsınız.
    Cevapla
  • özgür 7 yıl önce Şikayet Et
    Şu odaların hortumları da kesilsin artık, yeter.Milletin sırtından geçinip halka düşmanlık yapanlar odası!
    Cevapla
  • res 7 yıl önce Şikayet Et
    bu odaların hepsi aynı içerisinde kanı bozuk çok bunlarında bi elden geçip temizlenmesi lazım üyelerden tonlarca para alıp hiçbir icraat yapmayan vasıfsız odalar. kapatılsa bile kimsenin umurunda olmayacak kurumlardır.bir mühendis olarak utanıyorum,tiksiniyorum bu odalar ve yöneticilerinden !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor
Ahmet Mahmut Ünlü'nün İsmailağa Cemaati'yle tüm ilişiği kesildi!