Akar: Üzerimize düşen görevi yapacağız

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar: Asker-polisle birlikte ülkemiz için bize düşen görevi yerine getireceğiz.

GİRİŞ 24.07.2016 14:39 GÜNCELLEME 24.07.2016 15:54
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

15 Temmuz darbe girişiminde cuntacılar tarafından bombalanan Ankara Emniyeti'ni İçişleri Efkan Ala ve kuvvet komutanlarıyla birlikte ziyaret eden Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar burada yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

 "Aynı kararlılıkla, azimle, gayretle asker, polis birlikte ülkemiz, milletimiz için ölürsek şehit, kalırsak gazi düsturuyla güvenlik konusunda bize düşen görevleri en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz. Bu alçaklar, üniforma giymiş bu hainler ülkemize, milletimize özellikle silahlı kuvvetlerimize çok büyük zararlar verdiler. Bunlar adalet önünde mutlaka en ağır şekilde cezalandırılacaktır, bundan hiç şüphemiz yok"

Ziyarette Akar'a eşlik eden İçişleri Bakanı Efkan Ala ise "Olup bitenlerden sonra kahraman polislerimizi ziyaret edip geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Biz bütün birimler olarak milletimizin hizmetindeyiz. Terörle mücadeleden ailelerinin yanına gelen polislerimizi asker kıyafeti içerisindeki teröristler şehit etti. Bunlar asker olamaz. 50 özel harekat mensubumuzu burada şehit ettiler. Bütün milletimize başsağlığı diliyoruz." dedi.

YORUMLAR 49
  • izmirli 7 yıl önce Şikayet Et
    neden en kisa zamanda cumhurbaskanini bilgilendirmediniz!
    Cevapla
  • Alper 7 yıl önce Şikayet Et
    Bilgi kirliliğini önlemek için önce FETÖ nün sanal alemdeki teröristlerini bitirmek lazım.Herkez çevresindeki FETÖ militanını bilir,Devlet de bunları telefonlarından ve bilgisayarlarından tespit eder.sanal alemin teröristleri askeri oldukları ABD ye kayıklara bindirip gönderilmeli,çünkü güvenliğimizi tehdit eden DAEŞ kafalıları aramızda görmek istemiyoruz.
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    hani d bakırda köylerde Midyat Ömerli hakkari van mardin veya doğu ve güneydoğu patlatılan el yapımı bombalar madde ın cuntacılar uyanın bu mesele hepsi cıa ve mosad
    Cevapla
  • giresunlu 7 yıl önce Şikayet Et
    bunların komple iç işleri bakanlığına bağlıyalım yurtdışına çıkışlarınıda yasaklıyalım natoyuda def edelim
    Cevapla
  • Furkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Hulusi Akar vatanani milletini cok seven bir Turk subayi, komutanidir. Darbede parmagi olsa bunu kolay bir sekilde gerceklestirebilirdi. Sagda solda yazan fitnecilerin oyununa gelmeyin.
    Cevapla
  • haldun 7 yıl önce Şikayet Et
    valla arkadaş o elbise içinde babam olsa şüphe duyarım. yaşım 50 ben seksen darbesinide yaşadım tanıdığım askerlerde var. o elbise yi giyen şahıs. değişiyor bendeki evhamın müsebbibi acaba askerler değilmi haksızmıyım ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta saldırı başlattı
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!