FETÖ'nün kamuflajlı emniyet müdürü intihar etti

Vatan Caddesi'nde bir tank içinde askeri kamuflajlı olarak yakalanan ve cezaevine gönderilen Mithat Aynacı'nın intihar ettiği öğrenildi.

GİRİŞ 25.07.2016 00:57 GÜNCELLEME 25.07.2016 13:08
Bu Habere 153 Yorum Yapılmış

İstanbul eski Güvenlik Şube Müdürü Mithat Aynacı, Vatan Caddesi'ne gelen bir tank içerisinde sivil polis ekipleri tarafından üzerinde asker üniformasıyla yakalanarak gözaltına alındı.

Mithat Aynacı'nın, İstanbul Emniyet Müdürlüğünü detaylı olarak bildiği iddiasıyla ele geçirmek isteyen askerler arasında bulunduğu öne sürüldü.

İstanbul eski Güvenlik Şube Müdürü Mithat Aynacı'nın intihar ettiği öğrenildi.

MESLEKTEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nü ele geçirmek isteyen askerlere yardımcı olduğu öne sürülen Aynacı, Gezi olayları sırasında güvenlik şube müdürüydü. Aynacı, 1 Kasım 2014'te FETÖ/PDY mensubu olduğu öne sürülerek meslekten ihraç edilmiş, açtığı dava sonucunda mesleğe geri dönmüş ancak kendisine yeni görev verilmemişti.

YORUMLAR 153
  • Cellat 7 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl olsa gebereceksiniz. Bari darağacıyla ip ve tabure kirlenmesin.Canınız CEHENNEME kefereler.
    Cevapla
  • Burak 7 yıl önce Şikayet Et
    İki ihtimal var. Ya sorgu sırasında polisler dayağın dozunu biraz fazla kaçırdı ya da konuşmaması için FETÖ'cüler tarafından infaz edildi. Zira elemanlar sapır sapır itiraf etmeye başladı. FETÖ'yü özellikle bu itirafçılar bitirecek.
    Cevapla
  • edincik 7 yıl önce Şikayet Et
    haşhaşiler de yakalandı mı zehir içerlerdi. cennete gideceklerine inandırılmışardı
    Cevapla
  • hoca 7 yıl önce Şikayet Et
    iki ihtimal var ya konuşmamasi için öldürüldü ya da idama gerek kalmadan devlet ipe vurup intihar süsü veriyor.ama ikinci secenek uygulaniyordur inşallah
    Cevapla
  • ahm 7 yıl önce Şikayet Et
    benim düşüncelerim; 1 .si darbenin verdiği sonuçları görüp vicdan azabı duyarak kendini öldürdü 2.si fetö hakkında kritik bilgileri bildiği için kendini öldürdü 3.sü fetö hakkında kritik bilgileri bildiği için öldürüldü...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
IMF'den Türkiye açıklaması