FETÖ'cü hakim: 'Yakında çok güzel şeyler olacak'

FETÖ'nün darbe girişimi soruşturması kapsamında Çorum'da tutuklanan hakimlerden Akar Karasu ile ilgili ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı.

GİRİŞ 25.07.2016 12:59 GÜNCELLEME 25.07.2016 15:30
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) darbe girişimi soruşturması kapsamında Çorum'da tutuklanan hakimlerden Akar Karasu'nun darbe girişiminin olduğu gün, daha önce Adli Yargı Komisyonu Başkanı olarak görev yaptığı İzmir Adliyesine geldiği ve bazı görevlilerle görüştüğü belirlendi.

İzmir Adliyesinin 15 Temmuz gününe ait güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerine göre Karasu, siyah çantayla binaya giriyor ve kapıdaki görevlilere bazı kişilerin odalarını soruyor.

"YAKINDA ÇOK GÜZEL ŞEYLER OLACAK"

Gün boyunca adliyede kalan ve ağır ceza mahkemelerinin bulunduğu C bloktaki katları dolaşan Karasu, yetkililere vermeden bilgi işlem odasını da ziyaret ediyor. Daha sonra bazı görevlilerle görüşme yaptığı belirlenen Karasu'nun bu kişilere, "Yakında çok güzel şeyler olacak" dediği öne sürüldü.

Karasu'nun darbe girişiminin başarılı olması halinde FETÖ tarafından İzmir Adliyesinde görevlendirilmesinin planlandığı iddia edildi.

İzmir'de Adli Yargı Komisyonu Başkanı ve 6. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı da yapan Karasu, geçen yıl Çorum'a atandı.

Karasu, FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Çorum'da gözaltına alınmış, "anayasayı ihlal", "hükümete silahlı isyan" ve "silahlı örgüte üye olmak" suçlamasıyla sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 47
  • samed 7 yıl önce Şikayet Et
    Gördünüz güzel seyi...ülkeyi mahvettiniz...az seref olsa vatan sevgisi olsa bi dakika yasamamaniz lazim...bu ulkede aldiginiz her nefes haram olsun size...
    Cevapla
  • Osmanlı1453 7 yıl önce Şikayet Et
    Olacak inşaellah Bir bir tıkılın içeri idamda gelince ohhh çok güzel olucak inşaellah Soysuzlar......
    Cevapla
  • Halil 7 yıl önce Şikayet Et
    Siz itler cezanizi cektikten sonra cok sey güzel olacak
    Cevapla
  • Murathan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya çok güzel şeyler oldu fetö size güzel bir yuva hazırladı kodeste yuvanızı orası artık.
    Cevapla
  • Selo 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu milletin içinde yaşayıpta bizi zerre tanımamış mallar bu halk bu vatanı sizin gibi haşhaşilere bırakırmı?kendinizi çok güçlü gòrdünüz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!