İETT ücretsiz mi?- İstanbul'da İETT ücretsiz ulaşım ne zamana kadar uzatıldı?

Ülkemizin birlik, beraberlik ve en önemlisi de geleceğine yönelik 15 Temmuz günü FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen 'darbe girişimi' vatandaşların asil duruşu sayesinde püskürtüldü. Türkiye için bir milat olan o günden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı ile başlatılan Vatan Nöbetleri adı altında meydanlarda demokrasi bekleyişleri devam ediyor.İstanbul Büyükşehir Belediyesi de, kentteki toplu ulaşım hizmetlerinin bu süre zarfında ücretsiz yaparak bu nöbetlere destek oldu. Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni yapılan açıklma ile İEET ücretsiz ulaşım süresi uzatıldı. Peki İETT ücretsiz ulaşım süresi ne zamana kadar uzatıldı?. İşte yanıtı ve İETT ücretsiz ulaşım ile ilgili detaylar haber7.com'da..

İETT ücretsiz mi?- İstanbul'da İETT ücretsiz ulaşım ne zamana kadar uzatıldı?
İETT ücretsiz mi?- İstanbul'da İETT ücretsiz ulaşım ne zamana kadar uzatıldı?
GİRİŞ 26.07.2016 09:24 GÜNCELLEME 26.07.2016 09:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul'da İETT ücretsiz ulaşım ne zamana kadar uzatıldı? sorusunun yanıtına istinaden, İETT ücretsiz ulaşım süresi ve İETT ücretsiz ulaşım yeni hatları haberimizde..

Ülkemizin birlik, beraberlik ve en önemlisi de geleceğine yönelik 15 Temmuz günü FETÖ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen 'darbe girişimi' vatandaşların asil duruşu sayesinde püskürtüldü. Türkiye için bir milat olan o günden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı ile başlatılan Vatan Nöbetleri adı altında meydanlarda demokrasi bekleyişleri devam ediyor.İstanbul Büyükşehir Belediyesi de, kentteki toplu ulaşım hizmetlerinin bu süre zarfında ücretsiz yaparak bu nöbetlere destek oldu. Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni yapılan açıklma ile İEET ücretsiz ulaşım süresi uzatıldı. Peki İETT ücretsiz ulaşım süresi ne zamana kadar uzatıldı?. İşte yanıtı ve  İETT ücretsiz ulaşım ile ilgili detaylar haber7.com'da..

İETT ÜCRETSİZ ULAŞIM SÜRESİ UZATILDI

Bugün, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin resmi twitter hesabından yapılan duyuruda, "İstanbul'da toplu ulaşım araçları, 27 Temmuz 2016 saat 24.00'e kadar (haftanın ilk üç günü) ücretsiz hizmet vermeye devam edecek." ifadelerine yer verildi.

İETT'den yapılan yazılı açıklamada, FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halkı meydanlara çağırmasının ardından, sefer planlamalarında değişiklik yapıldığı belirtildi. Buna göre, halkın nöbet tuttuğu Saraçhane, Kısıklı ve Taksim meydanlarına ulaşım için gece boyunca raylı sistemler ve metrobüse ek olarak 16 hatta 73 aracın 602 sefer yapacağı, açılan yeni 6 hatta 25 aracın 255 seferle hizmet vereceği ifade edildi. Darbe girişimi öncesi bu meydanlara gece hatlarında 9 araç ve 46 sefer ile hizmet verildiği, meydan nöbetleriyle 98 araç ve 857 sefer ile hizmet sunulmaya başlandığı aktarılan açıklamada, 21.00-06.00 saatlerinde çalışan gece hatlarının ise 89 araç ve 811 ek sefer ile hizmet verdiği kaydedildi.

"VATAN NÖBETİNE" TABELALARI İLE ÇALIŞACAK YENİ HATLAR ŞÖYLE:

"21UM - Uğurmumcu - Soğanlık Metro

11MB Mustafa Kemal - Bulgurlu

Vatan Nöbetine / Mustafa Kemal - Kısıklı

19BS Yenidoğan-Sarıgazi- Burgurlu (6 araç)

Vatan Nöbetine / Yenidoğan - Kısıklı

37YT - Yıldıztabya-Taksim

Vatan Nöbetine / Yıldıztabya-Saraçhane

399BT - Alibeyköy - Taksim

Vatan Nöbetine / Alibeyköy- Saraçhane

28BY Beşiktaş - Yenikapı

Vatan Nöbetine / Beşiktaş-Saraçhane."

YORUMLAR 1
  • Alev avci 7 yıl önce Şikayet Et
    Ölmeye ölmeye ölmeye geldik Fetullah buraya gomeye geldik
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İrlanda, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açılan soykırım davasına müdahil oluyor
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...