Beştepe'deki tarihi zirvenin ardından açıklama!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen zirveye ilişkin açıklama yaptı.

Beştepe'deki tarihi zirvenin ardından açıklama!
Beştepe'deki tarihi zirvenin ardından açıklama!
GİRİŞ 25.07.2016 18:35 GÜNCELLEME 25.07.2016 19:29
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki zirvede, FETÖ ve PKK ile mücadele konusunda kısa, orta ve uzun vadede atılacak adımlar hususunda mutabık kalındığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen zirveye ilişkin, "Sayın Cumhurbaşkanımız, 15 Temmuz gecesi darbeye karşı demokrasi, özgürlük ve hukukun üstünlüğünden yana açık ve net bir duruş sergilemelerinden dolayı parti liderlerine teşekkür etmiş ve bu birlik ve beraberlik ruhunun her türlü sorunun üstesinden gelmek için en önemli güç kaynağımız olduğunu vurgulamıştır." dedi.

Siyasi diyalog mekanizmalarının kullanılmasında görüş birliği

Kalın, "15 Temmuz darbe girişimi soruşturmasının ve OHAL sürecinin titizlikle yürütüleceği ifade edilmiş ve bu konuda bütün siyasi partilerin işbirliği yapmasının önemi vurgulanmıştır. Ortak sorunlarımıza kalıcı çözümler üretmek için siyasi diyalog mekanizmalarının etkin bir şekilde kullanılması hususunda görüş birliğine varılmıştır." dedi.

İbrahim Kalın, açıklamasında şunları kaydetti.

"Siyasi görüş farklılıklarını bir kenara bırakarak meydanlara dökülen milletimizin ve verilen talimatları yerine getiren güvenlik güçlerimizin kahramanlıklarının hiçbir zaman unutulmayacağını ifade eden Sayın Cumhurbaşkanımız, Fethullahçı Terör Örgütü, PKK ve diğer güvenlik tehditlerine karşı mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini belirtmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız 15 Temmuz gecesi ve sonrasında yaşananlar hakkında da liderleri bilgilendirmiştir."

YORUMLAR 8
  • Betmen 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence HDP liderini de çağırtmalıydılar büyük Türkiye tablosu tam olurdu.
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    De get. hdpyle bu ülke asla büyüyemez. Hainler affedilemez. İdam İsteriz.
    Cevapla
  • ORER 7 yıl önce Şikayet Et
    Lanet olsun Türk Devletine ve Halkına tuzak kuranlara, kahraman polislerimize ve halkımıza silah sıkanlara. FETÖ terörist hain darbecilerine geçit vermeyen halkımızdan Allah Razı Olsun.Amin
    Cevapla
  • ORER 7 yıl önce Şikayet Et
    Lanet olsun sağdan yaklaşan şeytanlara ki; bilhassa sağ görüşlü dindar ailelere ve gençlere-çocuklara din-iman, dürüstlük, hayırseverlik, insanlık gösterileriyle yaklaşarak güvenlerini itimatlarını kazandılar, bizleri böyle kendilerine çekmeye çalıştılar. Gerçekleri erken farkedenler, kuşkulananlar, şüphelenenler yollarını erken ayırdı. Kimileri 17-25 aralık sürecinde bunlardan uzaklaştı ve yollarını ayırdı. İyi niyetli saf temiz çoğu masumlar ise hiç anlayamadı, fark edemedi, güvendiği insanlara böyle bir şeyi yakıştıramadı. Olan da onlara oldu esas darbeyi onlar yemez inşallah. Bu hainlerin hainliklerinden haberi bilgisi olmayıp aynı suçlamaya maruz kalmak ne kadar acı.
    Cevapla
  • memur 7 yıl önce Şikayet Et
    merak ediyorumda Acaba Reisin yüzüne nasıl bakabildi?
    Cevapla
  • Emekli dede 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetö,Daiş,pkk Türkiyemizin düşmanıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu