FETÖ bir ülkede daha darbeye kalkışabilir!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, FETÖ'nün Orta Asya'da ve özellikle Kırgızistan'da yoğun bir şekilde teşkilatlandığına dikkat çekti.

FETÖ bir ülkede daha darbeye kalkışabilir!
FETÖ bir ülkede daha darbeye kalkışabilir!
GİRİŞ 25.07.2016 21:45 GÜNCELLEME 26.07.2016 07:48
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, FETÖ'nün Orta Asya'da ve özellikle Kırgızistan'da yoğun bir şekilde teşkilatlandığına dikkat çekerek, "Kırgızistan için de ciddi bir tehdit var. Orayı üs olarak seçtikleri için. Kırgızistan devlet yapısının içinde sürekli sızmalar var" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, FETÖ liderinin ABD tarafından iade edilmesi hakkında açıklama yaptı. Çavuşoğlu, "ABD Fetullah Gülen'i iade etmezse, bu mutlaka ilişkilerimizi etkiler. Gülen'in 3'üncü bir ülkeye kaçma ihtimali var. Darbe girişiminde bulunmuş birine siyasi sığınma olmaz" dedi.

'CİDDİ TEHDİT VAR'

Bazı ülkelere de bizzat uyarıda bulunduğunu belirten Çavuşoğlu, bu ülkelerden birinin de Kırgızistan olduğunu söyledi.

FETÖ'nün Orta Asya'da bu ülkeyi kendisine üs olarak seçtiğini vurgulayan Çavuşoğlu, "Her geçen gün orada bunların yapılanması büyüyor ve Kırgızistan yönetiminin içine de sızıyorlar. Onlara da böyle bir darbe girişiminde bulunabileceğini söyledik. Bize darbe girişiminde bulunan bir terörist örgüte onların müsaade etmemesi gerektiğini söyledik. Aksi takdirde onlara bakış açımız değişir. Bizden hemen listeyi bir kez daha istediler. Ben ertesi gün listeyi onlara bir kez daha ulaştırdım. Kırgızistan için de ciddi bir tehdit var. Orayı üs olarak seçtikleri için. Kırgızistan devlet yapısının içinde sürekli sızmalar var." dedi.

MISIR HAKKINDA NET BİR BİLGİ YOK

Mısır'ın Fetullah Gülen'e davette bulunduğuna yönelik iddiaların hatırlatılması üzerine Çavuşoğlu, kendilerinin elinde Mısır'ın davette bulunduğuna dair net bir bilgi olmadığını ve iddialar üzerine yorum yapmayı doğru bulmadığını bildirdi.

YORUMLAR 34
  • sadik 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu köpegi Cooook Giiiizli bir özel tim gönderip gebertilmeli.
    Cevapla
  • zaza solhanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Dini kendilerine uydurmaya çalışırlar. Makamını işgal etmek isterler amma, aslâ ona benzemek istemezler. Sünnet-i seniye'ye uymazlar. Nefislerine tâbi oldukları için emr-i ilâhîye mugayir söz ve davranışta bulunurlar.
    Cevapla
  • TUĞRUL 7 yıl önce Şikayet Et
    M.İ.T. Biliyordur fakat bilemeye de bilir.Türk Cumhuriyetlerinde helede Azerbaycan'da aşırı derecede yuvalanmış durumdalar.Orada da darbe olsa şaşmam.
    Cevapla
  • volkan4 7 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat asil darbe bu olmasin ! bu cakallar birseyler. planliyor. kamekazemi yapiyorlar.galiba devleti.tamamenmi elegecirme tesebbusumu herkez sucunu itiraf ediyor orgut listeleri.havalarda ucusiyor orgut.uyeleri kendileri.feda edip kilit.noktadaki vatan sever insanlarida safdisi.edip.tamamen kadrolasmayami calisiyor.okadar puslubir.hava varki.cumhurbaskanimiz.devlet.yonetimi dikkatli olmali baska.planlar alicengiz oyunlari.vargibime.geliyor.. kadrolara vatan evlatlari alinmali vatan hainleri degil
    Cevapla
  • anlasilmiyor 7 yıl önce Şikayet Et
    Önce bi dogru düzgün virgül ve nokta koymayi ögren.....ondan sonra devleti kurtar kardes
    Cevapla
  • Vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizim ulkede onceden istihbarati aldiniz onlediniz sanki de sira baska ulkelere geldi, hemi?
    Cevapla
  • emine 7 yıl önce Şikayet Et
    öneceden haber almadıklarını nereden biliyorsunuz ki
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    istihbarat almaya gerek yokki bu virüsler herde zaten kendilerini ifşa ediyorlardı Ak parti hariç diğer partiler,kesimler bunları koruyordu.bahçelide son anda uyandı...hükümetin yanında yer aldı...15 temmuzda millet bunun için patladı..
    Cevapla
  • gılgamış 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen kardeşim. trajikomik
    Cevapla
  • @ottomansehzadem 7 yıl önce Şikayet Et
    zoruna mı gitti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!
Tarihi ziyaret sonrası sıcak gelişme: Erdoğan'dan son dakika operasyon mesajı!