Hanım Büşra Erdal'ın tetikçi tweetleri!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunun talebi üzerine 42 gazeteci hakkında yakalama kararı verilmişti.

Hanım Büşra Erdal'ın tetikçi tweetleri!
Hanım Büşra Erdal'ın tetikçi tweetleri!
GİRİŞ 26.07.2016 15:45 GÜNCELLEME 26.07.2016 15:45
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Zaman Gazetesi'nde adliye muhabirliği yapan Hanım Büşra Erdal. Erdal, Balyoz operasyonu sürecinde Twitter'da yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmişti...

FETÖ operasyonunda Hanım Büşra Erdal, Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde polis tarafından gözaltına alınırken; akıllara Balyoz operasyonu sürecinde sosyal medyadan paylaştığı tweetler geldi.

"TWITTER'DA PROMOSYON ZAMANI..."

28 Mayıs 2012'de attığı bir tweette "Twitterda promosyon zamanı! Her 500. takipçime bir günlük Silivri'de konaklama, mahkemeyi gezme, duruşma izleme, sabah kahvaltı, öğle yemeği (;" diyerek yargılamalarla dalga geçmişti.

Hanım Büşra Erdal 5 Mayıs 2012'de attığı bir diğer tweetinde ise yargılanan askerlerin eşleriyle dalga geçmişti. Erdal, "Balyoz kadınları hep sarışın ya, kim kimin eşi karıştırıyorduk. Eşlerinin resmi basılı olan t-shirt giymişler. İşimiz kolaylaştı" diye yazmıştı.

"ŞİMDİ SİLİVRİ'DE OLMAK VARDI"

Erdal, 24 Mart 2011 tarihinde ise "Şimdi Silivri'de olmak vardı, balyoz kadınları... Filan, haber merkezinden daha eğlenceli be (:" yazmıştı.

YORUMLAR 16
  • Yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    Komutanlara kumpar kurup içeri tıktır, sonra eşlerine dil uzat. O uzun dilin nerede şimdi? Kelepçeler nede güzel yakışmış bileklerine. Yaz bi kenara; Keser döner sap döner, Gün olur hesap döner..
    Cevapla
  • Cevat 7 yıl önce Şikayet Et
    Darbe gırişiminden önce bank asya olsun fetö dershane veya okulları olsun ust duzey nıtelıklı öğretmen ve yöneticilerini bu kurumlardan alıp özel veya devlettın dıger kurumlarına gonderdıgın dıye dusunuyorum bence asıl kadrolar aralıkta dolasıyorlar bunların tespit edılmesi lazımm
    Cevapla
  • Ahmet İpek 7 yıl önce Şikayet Et
    allah verdi belasını şimdi hangi t shirt ü giycen vatan haini
    Cevapla
  • m.zeki 7 yıl önce Şikayet Et
    hangi tişörtü giyecen...
    Cevapla
  • Etem 7 yıl önce Şikayet Et
    E artık silivri de seni izleriz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?