Şehit babasından suç duyurusu

İstanbul'da darbeci askerlerin açtığı ateşle şehit olan Murat Kocatürk'ün babası, darbeciler hakkında suç duyurusunda bulundu.

GİRİŞ 26.07.2016 16:43 GÜNCELLEME 26.07.2016 16:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde darbeci askerlerin açtığı ateş sonucu göğsünden vurularak şehit düşen Murat Kocatürk'ün babası Bayram Kocatürk, soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosuna giderek şikayetçi olduğunu bildirdi.

FETÖ üyelerinin darbe girişimine sessiz kalmayacağını söyleyen Kocatürk, "Oğlum, İstanbul Büyükşehir Belediyesi önüne gitmiş. Oraya giden ilk grubun önündeydi. Göğsünden vurulmuş daha sonra da vefat etti." dedi.

15 GÜN TÜRKMENDAĞI'NDA KALMIŞ

Kocatürk, oğlunun şehit olmak istediğini ve bunu sürekli söylediğini belirterek, "Oğlum bana, 'baba bir dolaşıp geleceğim' demişti. Meğerse darbeye karşı çıkmak için dışarıya çıkmış. Oğlum hatta Suriye'ye Türkmendağı'na da gitti. Orada 15 gün kaldı, eve geldiğinde 'baba ben şehit olacağım' diye gülerek söylenirdi hep." ifadelerini kullandı.

Kocatürk, şöyle devam etti:

"Biz sessiz kalırsak her zaman böyle olaylarla karşılaşırız. Bir daha kimse cesaret edip devlete baş kaldırmasın. Allah bir daha yaşatmasın. Aklından bile geçirenler, bir daha cesaret edip de çıkamasınlar, zaten artık çıkamazlar. Bu millet uyanmıştır. Maşallah, köprüde o gencecik hanım kızımız çıkıyor, diğer kardeşlerimiz tankın önüne yatıyor. Dünyada Türk milleti gibi bir millet yoktur. Allah razı olsun, bize Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider vermiş. Bunu da inşallah değerlendireceğiz. Allah başımızdan eksik etmesin."

YORUMLAR 1
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu ve bunun gibi insanlara tüm Türkiye olarak bizler borçluyuz.Allah rahmet etsin.Mekanı cennet olsun inşallah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emekliye temmuz müjdesi: 2 ayrı düzenlemeye gidilecek
Hamas resti çekti! Gazze şartlarında taviz yok