Gazi polis memuruna hastanede sürpriz nikah

15 Temmuz darbe girişiminde yaralanan polis memuru Ferdi Akyün'e nikah sürprizi yapıldı.

Gazi polis memuruna hastanede sürpriz nikah
Gazi polis memuruna hastanede sürpriz nikah
GİRİŞ 26.07.2016 17:20 GÜNCELLEME 26.07.2016 17:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Her genç kızın hayali beyaz gelinliktir çoğu zaman. Evlenecek erkekler ise damatlığını günler öncesinden hazırlar ve özenle evleneceği tarihi bekler. Bugün bir nikah gerçekleşti ki ne gelin beyazlar içindeydi ne de damat. Ancak mutluydular. Polis memuru Ferdi Akyün ve Nesrin Demir, bu hikayenin kahramanları...

FETÖ'nün 15 Temmuz'da düzenlediği darbe girişiminde meydana gelen olaylarda yaralanan polis memuru Ferdi Akyün tedavi edildiği Özel Medipol Mega Hastanesi'nde evlendi.

21 Ağustos'taki düğünü için Esenler'deki akrabalarına düğün davetiyesi dağıtmak üzere gittiği sırada darbe girişimini duyup Topkule Kışlası'na koşan Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Akyün, aldığı kurşunlarla sağ kolu ve sol ayağından yaralandı.

Hemen hastaneye kaldırılan Akyün'ün tedavisi sürerken sürpriz bir karar alındı. Bir süredir Nesrin Demir ile nişanlı olan Akyün'ün nikahını Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu kıydı. Çiftin nikah şahitliğini ise Esenler Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren ile İl Emniyet Müdür Yardımcısı Haydar Özdemir üstlendi. 

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 4
  • Mehmet Acar 7 yıl önce Şikayet Et
    Yakışır yiğidime, Allah mes'ut etsin...
    Cevapla
  • Palta 7 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH MESUT BAHTİYAR EYLESİNbir yastıkta kocasınlar
    Cevapla
  • Limansiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Su hale bak bir darbe ile insanların umutlarını hayallerini kararttilar. Ne istediniz şu güzelim memleketten, Neyiniz eksikti? General olmuş paşa olmuş ama doymadilar daha ötesi bunun neydi? Birisine inanmak için artık bir değil bin defa düşünmek gerekiyor! Zerre miktarı hakkım varsa üzerinizde Allah cc izin verirse davaciyimdir mahşerde ey darbeci hainler!
    Cevapla
  • Yavuz 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah mesut etsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun işgalci İsrail'i hedef aldı
Ronaldo eski takımını borçlu çıkardı! Servet değerinde tazminat