Yunanistan'a kaçan askerlerle ilgili yeni gelişme

Yunanistan, darbe girişiminin ardından oraya kaçan ve sığınma talebinde bulunan darbeci subayların iltica taleplerini erteledi.

Yunanistan'a kaçan askerlerle ilgili yeni gelişme
Yunanistan'a kaçan askerlerle ilgili yeni gelişme
GİRİŞ 27.07.2016 10:14 GÜNCELLEME 27.07.2016 10:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından askeri helikopterle Yunanistan’a kaçan 8 darbeci subayın siyasi sığınma talepleri bugün görüşüldü. 2 subay, sabah saat 07.00 sıralarında başkent Atina’da bulunan İçişleri Bakanlığı'na bağlı İltica Komisyonu’na getirildi. Darbeci subaylar saat 09.00’a kadar ifade verdi. Komisyon başkanı, subayların avukatının ek süre talebini kabul ederek darbeci subayların sığınma talebinin görüşülmesini 19 Ağustos’a erteledi.

19 TEMMUZ'A ERTELENDİ

Darbeci subayların 2’şerli olarak İltica Komisyonu’na getirilerek ifade vermesi bekleniyordu. Ancak komisyonun 2 subayın talebini 19 Ağustos’a ertelemesiyle diğer subayların da sığınma talebinin görüşülmesi 21, 23 ve 25 Ağustos’a ertelenmiş oldu. 

 

YORUMLAR 2
  • zamansız 7 yıl önce Şikayet Et
    BİZ OLSAK hemen iade ederdik işte yunanistanla aramızdaki fark bu ! ! BİZDE KILIFTA HAZIRDI yöneticilerimiz ortaya çıkar "biz darbeye karşıyız hemen iade ederiz kimse bizden darbecileri korumamızı beklemesin açıklamasını YAPARDILAR SANKİ yunansitanda darbe olmasına yunanlılar ve yunan hükümeti karşı değilmiş gibi ! ! yunanistanda darbeye karşı ama bize iade etmıyor BENİkızdıran şey ise bizim yöneticilerimizin bunu yapmaması
    Cevapla
  • zamansız 7 yıl önce Şikayet Et
    yunanistan bunları vermeyecek zaman kazanmaya çalışıyor bu gayet açık
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında