Hrant Dink soruşturmasında FETÖ parmağı!

Hrant Dink soruşturmasıyla ilgili olarak 1 yarbay, 2 astsubay, 1 uzman çavuş, 1 yayınevi sahibi toplam 5 kişi İstanbul'da gözaltına alındı.

Hrant Dink soruşturmasında FETÖ parmağı!
Hrant Dink soruşturmasında FETÖ parmağı!
GİRİŞ 27.07.2016 15:24 GÜNCELLEME 27.07.2016 15:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hrant Dink soruşturması kapsamında İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünün, İstanbul ve Trabzon'da yaptığı eş zamanlı operasyonda 4'ü asker 5 kişi gözaltına alındı.

İstanbul'da IQ yayınevi sahibi, 1 jandarma yarbay, 1 jandarma astsubay, 1 jandarma uzman çavuş olmak üzere 4 kişi; Trabzon'da ise 1 jandarma astsubay başçavuş gözaltına alındı.

AYRINTILAR GELECEK...

YORUMLAR 2
  • naniiii 7 yıl önce Şikayet Et
    ne adamlarsınız ya daha düne kadar Türkiyede en çok suçlu gördüğünüz örgüt Ergenekondu dink cinayetini o komutanlara yıkmaya çalıştınız şimdi fetö oldu bu seferde ona yıkmaya çalışıyorsunuz nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamadım
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu tahmin ediliyordu.Bence faili meçhul tüm vakaların dosyalarının tekrar açılması gerekiyor.Uğur Mumcu vb. hepsinde şaibe çok var.Hatta Eşref Bitlis paşanın kazası.Turgut Özalın zehirlenme süreci Aselsan mühendislerinin akibeti.İşte o yılanın başı bu nedenle gelemiyor.Sığınma istiyor.Kaç bakalım yargıdan ,bir gün Allahın da hesabı var.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!