Özel Kuvvetler Tabur Komutanı da fetvayla boşanmış

Darbeci hainlerden kaçak Şükrü Seymen’in de Fethullah Gülen’in “boşanma fetvası”na uyarak 2 ay önce eşinden boşandığı anlaşıldı.

Özel Kuvvetler Tabur Komutanı da fetvayla boşanmış
Özel Kuvvetler Tabur Komutanı da fetvayla boşanmış
GİRİŞ 28.07.2016 07:58 GÜNCELLEME 28.07.2016 13:26
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast girişimine katılan 18 askerden 7’si yakalanırken, firarda olan 11 asker ise 12 gündür aranıyor. Firari askerlerden Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda tabur komutanı olan Binbaşı Şükrü Seymen’in de Fethullah Gülen’in “boşanma fetvası”na uyarak 2 ay önce eşinden boşandığı anlaşıldı. Seymen’in, terör örgütüne ortaokuldan itibaren katıldığı öğrenildi. Bu arada, boşanma fetvasına uyarak yaklaşık 300 darbeci askerin bir süre önce eşinden boşandığı tespit edildi. Gülen’in fetvası doğrultusunda FETÖ üyelerinin, darbenin başarısız olması halinde, önlem amacıyla eşlerinden boşanarak mallarına el konulmasını önlemeye çalıştıkları belirtildi. Ankara’da gözaltına alınan itirafçı Başyaver Levent Türkkan’ın odasında yapılan aramalarda bu yönde çeşitli belgeler bulunmuştu. Belgelere göre, 4 subayın, darbenin başarısız olma ihtimali nedeniyle deşifre olmamaları için hâkim olarak görev yapan eşlerinden boşandıkları anlaşılmıştı. 

DİĞER HAİNLER ADLİYEDE

Marmaris’teki suikast girişimiyle ilgili pazartesi günü yakalanan 7 darbeci askerden MAK timinde görevli Astsubay Gökhan Güçlü ile Astsubay İlyas Yaşar, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğü’nde alınan ifadelerinin ardından hâkim karşısına çıkarılmak üzere Muğla Adliyesi’ne gönderildi. 

Kaynak: HaberTürk

YORUMLAR 12
  • sadık 7 yıl önce Şikayet Et
    yahudiler meraklıdır yuva yıkmaya, hatta büyü yaparak yıkar yuvayı, bu da aynen öyle, Yahudi resmen
    Cevapla
  • Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara Allah akıl fikir versin daha e diyelim
    Cevapla
  • İMAM 7 yıl önce Şikayet Et
    Baktım herkes bi yerlerin İMAMI,hatta biri de Kainat İmamı ilan etmiş kendini;ben de ''benim neyim eksik,fazlam bile var'' diye düşündüm ve... Fetvam şudur: Bu HAİNLERİN idamı caizdir!
    Cevapla
  • aga 7 yıl önce Şikayet Et
    böyle anlaşmalı boşanıp beraber yaşayanlar için bir kanun acilen çıkarılmalı ve ailenin mal varlığına da el konulmalı çünkü hileli ..
    Cevapla
  • Vatan61 7 yıl önce Şikayet Et
    Vay be, dinimizi kulanarak ne yapmaya ograstilar, adamlar vatanini miletini satmis, uyanin zeki insanlar, bunlar bi dusunun dolarlarla dolasiyor yani bunlar amerikaya tapmis, hic dinle alakasi olmayan seyler cikartilar ortaya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor