TRT'den önemli açıklama: İsmi değiştirildi

TRT, sözde darbe bildirisinin yayınlandığı Yeni Haber Stüdyosu’nun adının 15 Temmuz Millet Stüdyosu olarak değiştirildiğini açıkladı.

TRT'den önemli açıklama: İsmi değiştirildi
TRT'den önemli açıklama: İsmi değiştirildi
GİRİŞ 28.07.2016 08:56 GÜNCELLEME 28.07.2016 08:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu’ndan yapılan yazılı açıklamada, “Türkiye demokrasi tarihine kapkara bir sayfa olarak giren 15 Temmuz’daki hain darbe girişiminin hedeflerinden biri de Türkiye Radyo Televizyon Kurumu olmuştur.

Aziz Milletimiz büyük bir cesaret ve kararlılıkla Ülkesine ve TRT’ye sahip çıkarak, bu alçak kalkışmanın amaçladığı karanlığa karşı gereken cevabı vermiştir. Bu vesile ile aziz milletimize bir kez daha şükranlarımızı sunar, TRT Haber hizmetlerinde kullanılmakta olan Yeni Haber Stüdyosu’nun adının Yönetim Kurulumuzun 27.07.2016 tarih ve 2016/263 sayılı kararı ile “15 Temmuz Millet Stüdyosu” olarak değiştirildiğini kamuoyuna saygıyla duyururuz” denildi.  

YORUMLAR 3
  • salih 7 yıl önce Şikayet Et
    müslüman olmayan kişilerin isimleride değişsin
    Cevapla
  • Murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun.. Vatanımızı kurtaran aziz milletimiz, adını bir cok yere altın harflerle yazdırıyor.. Sen çok yaşa milletim, sen çok yaşa Başkanım.. Ya Rab: Cumhurbaşkanımızı koru! Ona yardım et! Ona Güç kuvvet ver! Tarihimizde gelmiş geçmiş tek lider!
    Cevapla
  • hacı ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Sabiha Gökçen havaalanından da adı değişsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!