1 dolar darbeci albaya dergiyle gelmiş

Darbeci astsubay Gerger'in ifadesinde 1 dolarlık banknotun Amerika'dan 'Defence Review' dergisinin içinde geldiğini itiraf etti.

1 dolar darbeci albaya dergiyle gelmiş
1 dolar darbeci albaya dergiyle gelmiş
GİRİŞ 28.07.2016 09:52 GÜNCELLEME 28.07.2016 10:01
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

FETÖ’nün darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Ege Bölge Deniz Komutanı Albay Murat Yılmazaslan’ın odasındaki aramada, dolap çekmecesinde “F serisi” 1 dolarlık banknot bulundu.

ABD'EN DERGİ İÇİNDE GELMİŞ

Soruşturma çerçevesinde, önceki gün Kurmay Albay Murat Yılmazaslan’ın emir subayı Astsubay Mustafa Gerger de gözaltına alındı. Gerger’in ifadesinde, 1 dolarlık banknotun Amerika’dan geldiğini söylediği öğrenildi. Astsubay Gerger’in, “1 dolarlık banknot komutana 1 yıl önce posta yoluyla Amerika’dan ‘Defence Review’ isimli derginin içinde geldi” dediği ifade edildi.

Yakalanan bazı zanlıların üzerinden ve iş yerlerinden çıkan 1 dolarlık banknotların örgüt içindeki hiyerarşide şifre amaçlı kullanıldığı iddia edilmişti. Paraların, FETÖ’nün elebaşısı tarafından sözde “bereket ve işlerinin yolunda gitmesi” amacıyla okunarak gönderildiği, dolarları iş adamlarının bereket, askerlerin ise örgüte mensup olduğunu göstermek için taşıdığı ileri sürülmüştü.

YORUMLAR 6
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    tamamen fetöyü kullanan ABD ve Batılı ülkelerin işi darbe.biran önce durum normale döndürülüp polis özel harekata da ağır araç ve silahlar alınmalı.Ordu da güvenilir komutanlara emanet edilip hem Suriye hem PKK ya yeniden odaklanılmalı
    Cevapla
  • İhtiyar 7 yıl önce Şikayet Et
    Bölüm 5 Fetö hainlerinin size zikr dersi diye verdiği virdleri terk edin, muskaları yakın. İstiğfara devam edin ve Tevhid okuyun. Bu bilgi internet üzerinde olması lazım bana da bir yakınım anlattı o paralar okunmuş ve büyünün etkisi olabilir. Dr. Ramazan Kurdoğlu diye biri araştırmış
    Cevapla
  • İhtiyar 7 yıl önce Şikayet Et
    Bölüm 1 Pensilvanya'daki hain, size verdiği vird-zikir derslerinde; vefk kullanıyor-ters okuma yaptırıyor, ayetlerin manalarını bozuyor ve Siz, zikir çektiğinizi yada muska taşıdığınızı zannediyorsunuz ancak Kur'an ayetleriyle tılsımlar ve efsunlar, sihir-büyü uygulamasıyla habis-yahudi ve hristiyan cinlere sizi bağlı kılıyor.
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanların üzerine bomba kurşun yağdıran zihniyetler ancak eninde sonunda Allah,ın lanetine uğrar!!!!
    Cevapla
  • Acengiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Her dönemin Ebu Cehilleri ve Hasan Sabbahları olur. Günümzün de Hasan Sabbahı bu olsa gerek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi