FETÖ’cü listesini almaya gidenler de onlardanmış

Genelkurmay'dan listeleri almaya gelen 3 albayın da FETÖ/PDY’li askerler listesinde olduğu anlaşılınca kriz yaşandı.

FETÖ’cü listesini almaya gidenler de onlardanmış
FETÖ’cü listesini almaya gidenler de onlardanmış
GİRİŞ 28.07.2016 09:24 GÜNCELLEME 28.07.2016 09:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığı, 6 ay önce yaptığı FETÖ/PDY soruşturmasında askerin içerisine sızmış 1200 üst düzey subayın ismini belirledi. Emniyet, 6 ay önce bu listeyi vermek için Genelkurmay Başkanlığı ile resmi temasta bulundu. Amaç, Genelkurmay Başkanlığı’nın uyarılarak gerekli temizliğin yapmasını sağlamaktı. Genelkurmay, bu listeleri alması için en çok güvendiği 3 albayı görevlendirdi. Ancak gelen 3 albayın da FETÖ/PDY’li askerler listesinde olduğu anlaşılınca kriz yaşandı. Emniyet, listeyi almaya gelen 3 albaya listeyi vermedi. Genelkurmay Başkanlığı’nın, bugün yapacağı YAŞ toplantısından önce yeniden Emniyet Genel Müdürlüğü’nden o listeyi istediği öğrenildi.

YORUMLAR 6
  • diyetisyen 7 yıl önce Şikayet Et
    Cemaatlerin hepsi dağıtılmalı, Allah rızası için deniliyor onda sonra devletin milletin başına bela oluyorlar. cemaatler şeyhi olmayanın rehberi şeytandır diye milleti kandırıyorlar.Dinimizde böyle bir şey asla yoktur. Din eğitimini Diyanet işler vermeli.
    Cevapla
  • soru işareti 7 yıl önce Şikayet Et
    işte kamu kurumları da böyle. kimi kime söyleyeceksin. görevden alınanlar deve de kulak bile değil.Allahın izni ile bu fedakar milletin yüzü suyu hürmetine ayaktayız. aynı teraneye yine devam edecek bu kansızlar
    Cevapla
  • ilknur 7 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi şaka gibi bu nasıl bir örgüt bu nasıl bir hainliktir yarabbi.Kendi oyunları ellerinde patladı ama halaa ürüyorlar
    Cevapla
  • Oğuzhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Şaka gibi ya. Bakkal yönetmiyorsunuz, koskoca bir orduyu yönetiyorsunuz ve listeyi almak için gönderdiğiniz adamlar en güvendiğiniz ve devletin bekasına kastı olan adamlar. . .
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    demekki askerleri gönderenlerde fetöcü...
    Cevapla
  • Bozoklu 7 yıl önce Şikayet Et
    kalbimi okumuşsun sana katiliyorum. illaki böyle birşey olmasımı gerekiyordu. yazık çok yazık. inşAllah bundan sonra ibret alırlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…