Hendek siyasetini Gülen tezğâhlamış

DTK Eş Başkanı Ahmet Türk'ün 2013 yılında ABD'ye gerçekleştirdiği ziyarette Gülen'e görüştüğü iddia edildi.

Hendek siyasetini Gülen tezğâhlamış
Hendek siyasetini Gülen tezğâhlamış
GİRİŞ 28.07.2016 10:09 GÜNCELLEME 28.07.2016 10:13
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Devletin hassas birimleri tarafından ortaya çıkartılan bilgiye göre, FETÖ elindeki yargı ve emniyet birimleri ile KCK operasyonlarında binlerce PKK sempatizanı KCK'lıyı tutuklayarak örgütün Pensilvanya ile görüşmesi sağlandı

Demokratik Toplum Konseyi Eş Başkanı Ahmet Türk'ün, 2013 yılı mayıs ayında ABD'ye gerçekleştirdiği ziyaret sırasında gizlice Pensilvanya'ya giderek Fetullahçı terör örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen ile görüştüğü öğrenildi.

Devletin hassas birimleri tarafından ortaya çıkarılan bilgilerde çarpıcı gerçekler gün yüzüne çıktı. Fetullahçı terör örgütü lideri Fetullah Gülen ile Ahmet Türk'ün Pensilvanya'da yaptıkları gizli görüşmeler sonrası başlattıkları kirli ittifak ise deşifre edildi. Doğu ve Güneydoğuda terör örgütü PKK'ya düzenlenen operasyonların ise bilgilerinin daha önceden paralel köstebekler tarafından sızdırıldı.

Paralel yapı ve PKK işbirliği sonucunda ise PKK, polise daha kolay pusu kurdu. Yüzlerce şehit verildi. FETÖ'nün, Doğu ve Güneydoğuda PKK'ya sağladığı desteğin en önemli ayağı ihanet örgütünün oluşturduğu istihbarat havuzunun PKK'ya açılması olarak değerlendiriliyor.

Bunların dışında PKK'nın şehirlere yönelik silah yığınağı, bombalı tuzakların hazırlanması, sözde yerel özerklik ilanları öncesinde yapılan tüm hazırlıklar, FETÖ'ye bağlı polislerin MOBESE kameralarını karartmaları ve istihbarat çalışmalarını baltalamaları sayesinde gözden kaçırıldı.

FETÖ ve PKK tam bir işbirliği içinde hareket etti. İşte tüm bu kirli işbirliğinin startı, Pensilvan ya'daki Fetullah Gülen Ahmet Türk görüşmelerinde verildi. FETÖ'ye yönelik soruşturmalarda şimdi bu kirli ittifakın da üzerinde duruluyor.

KAYNAK: AKİT
YORUMLAR 36
  • Zaza 7 yıl önce Şikayet Et
    Cnnturk neden susuyorsun yoksa sızın bınanın basılması duzmece bır oyunmuydu cnn den ayrıl aydın dogan sen bu ulkenın vatandasısın sayet oyleyse
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizin içinde çöreklenmiş ne kadar hain varsa temizlenmeli fetö temizlenirken pkk unutulmamalı pkk li teröristler ve destekçilerine de en az fetö ya yapılan operasyon gibi operasyonlar yapılıp tamamen temizlenmeli Demirtaş gibi pkk nin siyasi üzantılarının da bir an önce hakettikleri cezayı almaları sağlanmalı
    Cevapla
  • İdris 7 yıl önce Şikayet Et
    Devletimiz Hükümetimiz; Temizlik operasyonunu aynı zamanda PKK ya yönelikte uygulayın FETÖ yü ön plana alıp PKK yı ertelemeyin Tüm yurtta özellikle güneydoğudaki Belediye, Hastane, Ünv. ..vs. Kurumlardaki PKK lıları Devlet bünyesinde barındırmayın..
    Cevapla
  • temiz bey 7 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar şeytanmı bu adam yaw ?
    Cevapla
  • yüksel 7 yıl önce Şikayet Et
    kendi halkına ateş açtıran, meclisini bombalayan birisi neden şaşırdın ki.
    Cevapla
  • ertuğrul gazi 7 yıl önce Şikayet Et
    söyle arkadaşını söyleyim senin kim olduğunu hain haini bulur it iti bulur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço