Gülen'in akrabası orada yakalandı!

Gülen'in akrabası olan, cemaatte 'abla' olarak tanımlanan Ş.G. ile E.D. sorumlu oldukları öğrencilerin kaldığı evler boşaltırken yakalandı.

GİRİŞ 28.07.2016 14:23 GÜNCELLEME 28.07.2016 14:40
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri darbe girişiminin ardından operasyonlara devam ediyor. Terör örgütünün elebaşı Fethullah Gülen'in akrabası olduğu iddia edilen, cemaatte "abla" olarak tanımlanan Ş.G. ile E.D. gözaltına alındı. Cemaate yakınlığıyla bilinen dershane ve okullarda eğitim gören öğrencilerin kaldığı yaklaşık 10 evden sorumlu olan Ş.G. ile E.D. cemaat evlerini boşaltırken yakalandı. 

Cemaat evlerinde kalan öğrencilerden kişi başı 350 TL aldıkları iddia edilen Ş.G. ile E.D.'nin üstlerinde yapılan aramalarda evlerin anahtarları bulundu. Evlerde 4 ile 6 arasında kız öğrencinin kaldığı, her eve bir isim verildiği, öğretmenlerin isimlerle kodlanan evlere öğrencileri yönlendirdiği tespit edildi.


Gözaltına alınarak Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Ş.G. ile E.D. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 63
  • alicengiz 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlar ruhlarini cikarlari icin seytana satanlar.
    Cevapla
  • Damar 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarda cennetin anahtarımı var , tüm tarikatlara hayır, namazını kıl orucunu tut , para toplayana himmet satana yanaşma , şairin dediği gibi ötede geçer akçe ne ise onu biriktir
    Cevapla
  • ankara 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlar güzel dinimizi kullanarak bu kadar içeri sızdılar... devlet yetkilileri artık duysun cocuklarımız ne olduğu belirsiz kişilerin elinde eğitim görmesin... Kuran-ı Kerim gerektiği gibi felsefe matematik bilim kimya ile birlkte incelenerek öğretilsin peygamberimizin güzel alhakı öğretilsin cocuklarımıza fetönün emirlerine nasıl uyacakları değil...
    Cevapla
  • OSMANLI 7 yıl önce Şikayet Et
    para hanlik bunları ruhunu bozmuş
    Cevapla
  • muşlu 7 yıl önce Şikayet Et
    bu darbe olsaydı sevineceklerine eminim çünkü fetö ağladımı ağlar guldumu güler bunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!