Yılan trafoya girdi, 6 mahalle susuz kaldı

Buldan'da içme suyunu sağlayan pompalardan birine girip elektrik akımına kapılan yılan, trafoda arızaya neden olunca, 6 mahalle susuz kaldı

Yılan trafoya girdi, 6 mahalle susuz kaldı
Yılan trafoya girdi, 6 mahalle susuz kaldı
GİRİŞ 28.07.2016 20:25 GÜNCELLEME 28.07.2016 20:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Denizli'nin Buldan ilçesinde Cumhuriyet, Yenimahalle, 4 Eylül, Kurtuluş, Gölbaşı ve Çarşı mahallerine iki gündür içme suyunun kimi yerlerde kesik olması, kimi yerlerde ise ara ara verilmesi vatandaşların tepkisini çekti. Bir grup vatandaş, şikayetlerinin dikkate alınmadığını ileri sürerek, ilçeye su sağlayan pompaları dolaşıp incelemeye başladı. Grup, Tarakçı Mahallesi'ndeki pompanın arızalı olduğunu görünce içine baktı. Pompanın çalışmamasının nedeninin panoya giren bir yılan olduğu fark edildi. Panoda sigortaların olduğu bölüme girerek dolanan yılanın elektrik akımına kapılarak telef olduğu, kısa devreye neden olarak trafonun yanmasına yol açtığı ortaya çıktı.

Arızanın nedenini tespit eden Buldanlılar, durumu Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DESKİ) yetkililerine bildirip, bir an önce sorunun giderilmesini istedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • ede 7 yıl önce Şikayet Et
    bu arıza nın acemi bir elektrikci tarafından onarım suresı 10 dk
    Cevapla
  • faruk 7 yıl önce Şikayet Et
    sistemi açıkta bırakırsanız yılan vb canlılar hatta insan için bile tehlikedir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı