Son dakika Boydak'a kayyum haberi! - Boydak Holding'e kayyum atandı!

Ülkemizin geleceği kastedilerek planlanan 15 Temmuz darbe girişimi başarısız olmuş ve ardından yayımlanan OHAL Kararnamesi ile birlikte FETÖ ile mücadele en üst seviyeye çıkarıldı. Bu doğrultuda geçmişte Fetullah Gülen'e yakınlığı ile bilinen Boydak ailesine de soruşturmalar başlatılmıştı. Bununla birlikte yine soruşturma kapsamında Boydak Holding Yönetim Kurulu ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, işyerinde gözaltına alınmııştı. Bugün ise son dakika gelişmesi olarak Boydak Holding'e kayyum atandı haberi geldi. İşte Boydak Holding'e kayyum ile ilgili tüm detaylar haber7.com'da..

 Son dakika Boydak'a kayyum haberi! - Boydak Holding'e kayyum atandı!
Son dakika Boydak'a kayyum haberi! - Boydak Holding'e kayyum atandı!
GİRİŞ 18.08.2016 19:22 GÜNCELLEME 18.08.2016 19:23

Son dakika Boydak Holding kayyum haberi ve, FETÖ soruşturmaları kapsamında gözaltında bulunan Hacı Boydak, Şükrü Boydak, Halit Boydak ve Mustafa Boydak'ın yönetiği Boydak Holding ile ilgili son dakika gelişmeler haberimizde..

Ülkemizin geleceği kastedilerek planlanan 15 Temmuz darbe girişimi başarısız olmuş ve ardından yayımlanan OHAL Kararnamesi ile birlikte FETÖ ile mücadele en üst seviyeye çıkarıldı. Bu doğrultuda geçmişte Fetullah Gülen'e yakınlığı ile bilinen Boydak ailesine de soruşturmalar başlatılmıştı. Bununla birlikte yine soruşturma kapsamında Boydak Holding Yönetim Kurulu ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, işyerinde gözaltına alınmııştı. Bugün ise son dakika gelişmesi olarak Boydak Holding'e kayyum atandı haberi geldi. İşte Boydak Holding'e kayyum ile ilgili tüm detaylar haber7.com'da..

VE BOYDAK HOLDİNG'E KAYYUM ATANDI 

Merkezi Kayseri’de bulunan İstikbal, Bellona ve Mondi gibi ünlü markaların içinde bulunduğu BOYDAK Holding’e kayyum atandı.

MUSTAFA BOYDAK'A GÖZALTI

Kayseri Boydak Holding Yönetim Kurulu ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Boydak ve Yönetici Halit Boydak bu sabah gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde arama yapılıyor.

Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak ile 2 yakını gözaltına alındı.

"FETÖ üyesi oldukları ve örgüte finans sağladıkları" iddiasıyla başlatılan operasyonda, Boydak ailesinden 6 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak ile holding yöneticilerinden Şükrü Boydak ve Halit Boydak ikametlerinde gözaltına alındı. İl dışında oldukları belirlenen holdingin eski yönetim kurulu başkanı Hacı Boydak ile İlyas ve Bekir Boydak'ın yakalanması için de çalışma yürütülüyor. Zanlıların evlerinde polis ekiplerince arama başlatıldı.

FETÖ/PDY'ye finans desteği sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Boydak Holding'in o dönem yönetim kurulu başkanı olan Hacı Boydak ile yönetim kurulu üyesi Memduh Boydak, 6 Mart'ta tutuklanmış, holding yöneticilerinden Erol Boydak ile Murat Bozdağ ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Memduh Boydak halen tutuklu bulunurken, Hacı Boydak, avukatlarının itirazı üzerine 17 Mayıs'ta tahliye edilmişti.

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler