Arınç'ın kayınbiraderi gözaltına alındı!

MANİSA İl Halk Sağlığı Müdürü görevinden dün itibariyle açığa alınan, Arınç'ın kayınbiraderi Ziya Tay, bugün gözaltına alındı.

Arınç'ın kayınbiraderi gözaltına alındı!
Arınç'ın kayınbiraderi gözaltına alındı!
GİRİŞ 29.07.2016 12:34 GÜNCELLEME 29.07.2016 12:35
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Darbe girişiminin ardından başlayan adli ve idari soruşturma çerçevesinde Manisa'da dün görevden uzaklaştırılan 154 sağlık personelinin arasında, TBMM eski BaşkanıBülent Arınç'ın kayınbiraderi İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ziya Tay da yer aldı. Manisa İl Sağlık Müdürlüğü görevine 23 Aralık 2002'de atanan ve daha sonra 2012'de Halk Sağlığı İl Müdürlüğü'ne getirilen Ziya Tay, bu sabah evinde gözaltına alındı. Halk Sağlığı İl Müdürü Tay ile birlikte Manisa Valiliği'nde Sosyal Etüd Proje Müdürü olarak görev yapan Melih Karakaş, Manisa Teknik Elemanları Derneği Başkanı Ziya Nur Köse ile Yunusemre Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ferhat Bozkaya da gözaltına alınan isimler arasında yer aldı.

Manisa Valiliği'nden dün yapılan yazılı açıklamada 1817 kamu görevlisinin görevden uzaklaştırıldığı, 34 kamu görevlisi ile 25 hakim ve savcının tutuklandığı duyurulmuştu.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 22
  • Kılıçarslan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizler seni dava adamı bilirdik ama maalesef onun bunun adamıymışsın seninde takken düştü istersen cübbeni giyde çık meydana yüreğin yetiyorsa hem ayrıca hala utanmadan açıklamalarını devletin antetli kağıdına neden yapıyorsun ayyıldızlı meclis başkanı falan sen bu asil halkın gönlünde tarihin kara sayfalarına geçtin zaten timsah gözyaşlı adam!!!
    Cevapla
  • sivasspor 7 yıl önce Şikayet Et
    buna da mı ahmak diyeceğiz ??? biraz sertleştirip HAİN desek ....!
    Cevapla
  • mehmed dogru 7 yıl önce Şikayet Et
    Teyzesinin oğlu ve Fetöcü yandaşları hala görevde birileri algı yapıyor
    Cevapla
  • keremcan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ahh arınç ah! kendine yazık ettin.Halbuki ne çokta severdik seni.
    Cevapla
  • TUĞRUL 7 yıl önce Şikayet Et
    Arınç ne zaman tutuklanacak. Fetö teröristi ile ilişkileri herkesin malumu. Pensilvanya kalesine, talimat almak için az gidip gelmedi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!