Tankların çıktığı kışlalar için flaş karar!

Başbakan Binali Yıldırım, Akıncılar Üssü ile Ankara ve İstanbul'daki darbeci kışlalarla ilgili verilen kararı açıkladı.

GİRİŞ 29.07.2016 14:49 GÜNCELLEME 29.07.2016 17:18
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım, darbe girişiminin üssü olan olan Akıncılar Üssü'nün de bulunduğu Kazan'da konuşuyor.

AKINCILAR KAPATILIYOR

Başbakan Yıldırım, Ankara ve İstanbul'un içinde tankların bulunduğu kışlaları eleştirdi. Akıncılar Üssü'nün kapatılması kararını açıklayan Yıldırım, ''Akıncı Üssü kapatılacak. Bu darbecilerin burnundan fitil fitil getireceğiz. ABD'de bulunan o terörist başını Türkiye'ye getireceğiz. Aleme ibret için hesabını soracağız.'' dedi.

KIŞLALAR PİKNİK ALANI OLUYOR

Ankara ve İstanbul'daki tank çıkan kışlaların da kapatılacağını belirten Yıldırım, ''Ankara ve İstanbul'da tankların çıkarıldığı ve helikopterlerin kaldırıldığı bütün kışlaları kapatıyoruz. O mekanlar insanların piknik yaptığı alanlar olacak. Ne işi var tankların Ankara'nın İstanbul'un içinde. Düşmanın olduğu yer bellidir. '' şeklinde konuştu.

'CUNTACILAR CONTAYI YAKTI'

'Cuntacılar contayı yaktı' diyen Yıldırım, darbecilerin tankalarına güvendiğini, ancak başarısız olduklarını belirterek şunları söyledi:

''Onlar insanları tararken sandılarki tanklarla darbe yapacağız. Ama Hakk'ın gücünü, halkın gücünü yenemediler.''

HALKA TEŞEKKÜR

Yıldırım ayrıca darbecilere karşı duran halka da teşekkür etti. Yıldırım, ''15 Temmuz'u her yıl anacağız. 15 gündür sokaktasınız. Siz tarihe isminizi altın harflerle yazdırdınız. Allah sizden razı olsun. Bu millete ayar vermeye çalışanlar ölümlerden ölüm beğensin. Birbirimizi Allah için seveceğiz. Birlikten kuvvet doğar. Birlik olduk bu hainlere gereken dersi Kazan'da verdik.

Hepinizden Allah razı olsun. Sağolun. Sizinle gurur duyuyoruz. Göğsünü kurşunlara siper edenlere, tankların önünde duranlara Allah'tan rahmet diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 53
  • cem 7 yıl önce Şikayet Et
    USA dan kimseyi istemiyoruz
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    incirlik incirlik incirlik incirlik yinede incirlik
    Cevapla
  • kemal 7 yıl önce Şikayet Et
    Sn Basbakan, Ankara, Konya ve Istanbuldai tank birlikleri ne is yapıyor? Tank sınır ötesi muharebe aracı değil mi? bunlar sınır birliklerine gönderilsin
    Cevapla
  • m hüseyin Eskil 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Başbakanım davanız hak olduğu müddetçe size desteğe devam. ancak sırf cemaat a allah rızası için inanan insanlara zarar vermessiniz inşaallah
    Cevapla
  • iste 7 yıl önce Şikayet Et
    Abd li generali istemiyoruz. Türkiyeye gelmesin. Bizler başkaların kurallarıyla değil kendi kurallarımızla yaşamak istiyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması