Nazlı Ilıcak ve 16 gazeteci tutuklandı

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 17 gazeteci tutuklandı.

GİRİŞ 29.07.2016 23:55 GÜNCELLEME 30.07.2016 09:35
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında aralarında Nazlı Ilıcak'ın da bulunduğu 17 gazeteci tutuklandı.

İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen 21 gazeteci, işlemlerin hızlıca yürütülmesi için 4 ayrı mahkeme tarafından sorgulandı.

TUTUKLANAN GAZETECİLER

Mahkemece sorguları tamamlanan Nazlı Ilıcak, Bayram Kaya, Haşim Söylemez, Seyit Kılıç, Emre Soncan, Cuma Ulus, Büşra Erdal, Habip Güler, Ufuk Şanlı, Yakup Çetin, Erkan Acar, Ali Akkuş, Abdullah Kılıç, Cihan Acar, Bünyamin Köseli, Azmi Kalyoncu ve Hüseyin Aydın'ın "Silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan tutuklanmalarına karar verildi.

Mahkeme Arda Akın ve Yakup Sağlam'ın yurtdışına çıkış yasağı ve imza şartıyla serbest bırakılmalarına karar verirken; Mehmet Gündem ise herhangi bir adli kontrol şartına gerek görülmeden serbest bırakıldı.

YORUMLAR 51
  • serkan 7 yıl önce Şikayet Et
    nazlı nene artık silivride bizahmet hakkın rahmetine kavuşamazsın....bodrumda değilde..
    Cevapla
  • Harun Gulen 7 yıl önce Şikayet Et
    Nazlican kalkip bizim elemanlara, yemekleriniz nasil, nerde yatacagiz, ortam temizmi gibi enteresan sorular sormus. 5 yildizli hotele gittigini saniyor yazik. Evladinda o kadar uyardi seni, anne yapma, anne etme, aklini basina topla diye o kadar uyardi seni , bak simdi ne oldu.. Aciyorum bunun cocuguna ya..
    Cevapla
  • satılık köpek 7 yıl önce Şikayet Et
    satılık köpek
    Cevapla
  • halk 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu tutuklandı ama kesin hapishanede en kral yerde kalıyordur atın bunu hücreye o zaman anlar hainlik yapmanın cezası, o devamlı elinde tuttuğu su şişesinin içine çamurlu su doldurun onu içsin fetönün bir numaralı şuç ortağı hain köpek soysuz alçak gazeteci bozması
    Cevapla
  • legend 7 yıl önce Şikayet Et
    nazlı hanım botoks istermisin?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!