Başkan Topbaş açıkladı! Asla yapılmayacak

İBB Başkanı Kadir Topbaş, ücretsiz taşımanın ardından zam yapılacağı iddialarına ilişkin de "Asla zam yapılmayacak." dedi.

Başkan Topbaş açıkladı! Asla yapılmayacak
Başkan Topbaş açıkladı! Asla yapılmayacak
GİRİŞ 30.07.2016 02:30 GÜNCELLEME 30.07.2016 02:34
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Topbaş, bir televizyon kanalında yaptığı açıklamada, İstanbul’daki toplu taşımayı vatandaşların meydanlardaki demokrasi nöbetine rahat ulaşması için 31 Temmuz’a kadar ücretsiz yaptıklarını anımsattı.

'ASLA ZAM YAPILMAYACAK'

Bu sürede minibüs ve dolmuş esnafının mağduriyetlerinin söz konusunu olduğunu, bu nedenle toplu taşımanın 20.00 - 06.00 arasında ücretsiz yapılması konusu üzerine çalıştıklarını belirten Topbaş, sosyal medyada ücretsiz taşımanın ardından zam yapılacağı iddialarına ilişkin de "Asla zam yapılmayacak." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin darbe girişimindeki zararıyla ilgili bir hesap yapmadıklarını çünkü, Türkiye'nin kazandığını vurgulayan Topbaş, "İstanbullulara özellikle teşekkür ediyorum. Bu kadar meydanlarda caddelerde nöbet tutuyorlar ama hiçbir kamu malına zarar vermiyorlar. Biz de vatandaşlarımıza yemek, su gibi lojistik destek veriyoruz." dedi.

Kente 16,3 milyar liralık daha yatırım yapmaya hazırlandıklarını açıklayan Topbaş, projelerin hız kesmeden devam edeceğini kaydetti.

YORUMLAR 8
  • hacamat 7 yıl önce Şikayet Et
    dayı adam yapsa ayrı dert yapmasa ayrı der ,
    Cevapla
  • zarar 7 yıl önce Şikayet Et
    bazı arkadaşlar zarardan bahsediyor ,duşunebiliyorlarmı şayet darbe gerçekleşseydi ülkenın hali ne olurdu ,bu zarar onun yanında okyanusta bir damla su bile olmaz ,ülkenın kurtuluşu için bazı zararları katlanacaksın halk 15 temmuzda ikinci Çanakkale savaşını yaptı ,dış güçlerın ülkemizi suriye gibi iç savaşa sürüklemesinden kurtardı,
    Cevapla
  • ahmet bozkurt 7 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler
    Cevapla
  • Almanyadan 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsun baskanim
    Cevapla
  • mehmet oguz 7 yıl önce Şikayet Et
    istanbuluda 7/24 ulaşımı sağla. 10.30 dan sonra otobus yok. 1.5 milyonluk ilçeye.her saat başı araç kaldırsa 8 sefer yapar.laf çok icraat lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!