FETÖ'cü gassalın inanılmaz yükselişi

Gassallıktan il sağlık müdürlüğüne yükselen Mikail Keskin'in yükselişi ancak FETÖ/PDY soruşturmasıyla durdurulabildi.

FETÖ'cü gassalın inanılmaz yükselişi
FETÖ'cü gassalın inanılmaz yükselişi
GİRİŞ 30.07.2016 11:42 GÜNCELLEME 31.07.2016 14:37
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

7 yıl gassallıktan yaptıktan sonra 5 gün içinde önce il sağlık müdürlüğü personel müdürlüğüne, ardından üniversite enstitüsü sekreterliğine yükselen Mikail Keskin'in yükselişi ancak FETÖ/PDY soruşturmasıyla durdurulabildi.

İzmir Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'nde 7 yıl ölü yıkayıcı kadrosunda görev yaptıktan sonra 5 gün içinde önce İl Sağlık Müdürlüğü'nde personel müdürü olan, bir yıl geçmeden İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Fen Bilimleri Enstitüsü Sekreterliği'ne getirilen Mikail Keskin'in hızlı ilerleyişi durdu. Darbe girişimi sonrasında Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik İKÇÜ'de başlatılan soruşturma kapsamında Mikail Keskin açığa alındı.

Habertürk'ten Mert Neşet'in haberine göre, Mikail Keskin, memuriyete 14 Şubat 2001 tarihinde, "yardımcı hizmetli" kadrosunda başladı. 18 Nisan 2005'te Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'ne geçti. Burada da "Gassal" kadrosunda çalışmaya devam eden Keskin, idari hizmetlerde de görev aldı. Keskin, daha sonra Milli Eğitim BakanlığıYenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından 1 Eylül 2012'de yapılan, "Görevde yükselme sınavına" girdi. 31 Aralık 2012'de Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosuna alındı.

5 GÜNDE MÜDÜR

Hızlı yükselişi devam eden Keskin, 4 Ocak 2013'te Valilik onayıyla vekaleten İzmir İl Sağlık Personel Müdürlüğü'ne atandı. Keskin böylece Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosuna geçişinin Sağlık Bakanlığı Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemine düşmesinin ardından 5 gün içinde Personel Müdürü olarak atanmış oldu.

BİR YIL GEÇMEDEN SEKRETER OLDU

Bununla da yetinmeyerek yükselişine devam eden Keskin, aradan bir yıl bile geçmeden İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Fen Bilimleri Enstitüsü Sekreteri olmayı başardı. Kısa sürede üst üste terfi atlayarak şaşkınlık yaratan Keskin, darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında açığa alınan isimler arasında yer aldı.

YORUMLAR 43
  • Fetöcü Prof 7 yıl önce Şikayet Et
    prof Dr. Bahri şahin YTü rektörü oldu. Fetöcü dür kendisi. Sınıfta 9-10 tane fetö evlerinde kalan öğrenciler vardı. hep onkları kovlardı. Bizde yandan yandan bakardık.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    sadece bir bakanlıkta yok her bakanlıkta var adamlar imam,öğretmen,mühendis bir bakıyorsun gözlerini genel müdür olarak açıyorlar milletimi çok seviyorum ve bunları olmasında görevlerde kalmasında istemiyorum kaldığı müddetçe şehitlerimizin kemikleri sızlar bunların görevden alınması ise 15 Temmuz Şehitlerine devletin hediyesi olur devletimiz seviyoruz, sevdiğimiz içinde bekliyoruz.
    Cevapla
  • yavuz 7 yıl önce Şikayet Et
    imamlıktan gassallıktan sağlıkda mudur olan niceleri var. 4 senedir kimse duymuyordu bizi. köklerini bile bırakmayın bu adilerin
    Cevapla
  • kemal 7 yıl önce Şikayet Et
    Çaycılık dan gelip açıkğretim okuyup daire başkanı olan yüzlerce adam var. Onları da inceleyin.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    katip Kadir AKSOY OGM de personel müdürü oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı