Ankara'daki okula onun ismi verildi

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bir okula, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir'in ismi verildi.

Ankara'daki okula onun ismi verildi
Ankara'daki okula onun ismi verildi
GİRİŞ 30.07.2016 13:20 GÜNCELLEME 30.07.2016 13:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Gölbaşı İlçe Milli eğitim Müdürü Hayrettin Balcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada FETÖ'nün darbe girişimi sürecindeki operasyon ve soruşturmaların devam ettiği ilçede okul isimlerinin de ele alındığını bildirdi.

Örgütün önde gelen isimleri arasında yer alan ve açılan davalar kapsamında kırmızı bültenle aranan hamdi akın İpek'in annesinini ismini taşıyan Melek İpek Ortaokulu'nun isminin değiştirildiğini kaydeden Balcı, okula darbe girişimi sırasında şehit olan "Şehit Astsubay Ömer Halisdemir" isminin verildiğini ifade etti.

FETÖ ile sonuna kadar mücadele edeceklerini ve tüm izlerini okullardan kazıyacaklarını vurgulayan Balcı, "Diğer şehitlerimizin isimlerinin de belirlediğimiz okullarda yaşaması için çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

15 Temmuz Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında darbe yanlısı Tuğgeneral Semih Terzi ve bir grup askerin Ankara'daki Özel Kuvvetler Komutanlığı'nı basarak ele geçirmek istemesi üzerine Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir, darbeci komutanı vurmuş, açılan ateş sonucu şehit olmuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • said 7 yıl önce Şikayet Et
    gerçek komando maşallah barekallah
    Cevapla
  • kisai 7 yıl önce Şikayet Et
    15 temmuz'un en en cusur adamlarından...Allah mekanını cennet kılsın. makamın yüksek olsun..islam ümmetinin türkiye halkı sana dua ediyor ve seni rahmetle yadediyor..
    Cevapla
  • yüksel 7 yıl önce Şikayet Et
    yakışır. Allah rahmet etsin cesur yürekli kahramanımıza. Amin.
    Cevapla
  • mustafa laz 7 yıl önce Şikayet Et
    onun ismi okula iyi ama cadde park köprü yola verilsin
    Cevapla
  • Halk ö h 7 yıl önce Şikayet Et
    15 Temmuz yazip 1507 ye gonderelim 5 tl sehitlerimize yardim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor