15 Temmuz gecesinde şok ayrıntı!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki hain darbe girişimine ilişkin yeni bir ayrıntı daha gün yüzüne çıktı.

15 Temmuz gecesinde şok ayrıntı!
15 Temmuz gecesinde şok ayrıntı!
GİRİŞ 30.07.2016 23:41 GÜNCELLEME 30.07.2016 23:44
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

FETÖ'cü cuntacıların 15 Temmuz akşamında darbe girişimine destek almak için Genelkurmay Başkanı Akar'ın telefonundan ABD Genelkurmay Başkanı Dunford​'u aradığı ortaya çıktı.

GÖRÜŞME TALEBİNİ REDDETTİLER

O sırada Afganistan'da bulunan Dunford'un yerine telefonu ofis görevlilerinin cevapladığı belirtildi. Arayan kişinin Hulusi Akar olmadığını anlayan görevlilerin, görüşme talebini Dunford'a haber vermeyerek telefonu kapattıkları kaydedildi.

FETÖ'cü hainler darbe girişimine ilişkin Dunford'la görüşerek ABD'nin desteğini almayı planladığı ifade edildi.

YORUMLAR 26
  • Türkiye 7 yıl önce Şikayet Et
    Yüzlerce yıldan beri gizli açık planlarını gerçekleştirmek için uygulaya gelen öncelikle Türkleri ve İslam'ı yok etmek için çok kinli olan İngiliz derin devletinin kendisinin veya dünya ülkelerindeki yerli uşaklarına yaptıracağı saldırılara karşı ayrı ayrı isimlendirmeye gerek yok her alandaki kurumlarımızı ve kuruluşlarımızı en ağır etkili silahlarımızla donatmalıyız ve ayrıca gerektiğinde kullanmak üzere etkili ağır silahlarla donatılmış milis güçlerimizi kurup hazırda tutmalıyız.
    Cevapla
  • hasan bereketçi 7 yıl önce Şikayet Et
    abd de hiç desteklemiyordu zaten bu darbeyi :D
    Cevapla
  • m m 7 yıl önce Şikayet Et
    amerika günler öncesinden incirlikteki asker eş çocuk ve ailelerinin türkiye çıkarılması talimatını vermiş. gazete haberlerinde mevcut. bunu neden yapmış. buna cevap vermeliler. fransa elçilik ve konsolosluklardaki tüm programları iptal etmişler 15 temm 2016 tarijinden 3-4 gün öncedinden. bunu neden yapmışlar. bunların hepsinin haberi var. hepsi bu işin içinde.
    Cevapla
  • abd 7 yıl önce Şikayet Et
    Sizdemi abd ye çalışıyor sunuz Milletle dalgamı geçiyorsunuz Milleti aptal yerine koyuyorsunuz Yoksa paramı aldınız...... At izi it izine karışmış.....
    Cevapla
  • uğur 7 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu Amerika yalanına inandiniz mi??Darbe başarılı olsa idi o telefonu açan abd genelkurmay başkanı olacakti.Darbe başarılı olmayinca ofistekiler açtı diyecek tabi..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!