Merkez valileri dahil 44 kişi gözaltında!

Darbe girişimi ardından başlatılan soruşturma kapsamında bazı merkez valilerinin de aralarında bulunduğu 44 kişi gözaltına alındı.

Merkez valileri dahil 44 kişi gözaltında!
Merkez valileri dahil 44 kişi gözaltında!
GİRİŞ 31.07.2016 11:29 GÜNCELLEME 31.07.2016 11:32
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlattığı soruşturma kapsamında, bazı merkez valilerinin de arasında bulunduğu 44 kişi hakkında gözaltı kararı aldığı öğrenildi. Şu ana kadar 33 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, başsavcılık, FETÖ soruşturması çerçevesinde merkez valileri, vali yardımcıları, hukuk müşavirleri ve mülkiye müfettişlerinden oluşan 44 kişi hakkında gözaltı kararı çıkardı. Polis, şüphelilerden şu ana kadar 33'ünü gözaltına aldı. Gözaltı kararıyla, şüphelilerin evlerinde arama ve el koyma işlemleri de yürütüldüğü kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 17
  • vanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Depremde, Van için yapılan yardımlar nereye gitti.yy ünv. gönderilen paralarla neler yapıldı.
    Cevapla
  • S.ilbegi 7 yıl önce Şikayet Et
    Kisaca Alaaddin Keykubat ın dedigi gibi yapılmalı Alaaddin Keykubat kral olmak uzere hapisten ciktiginda efendim tahta gecince ne yapacaksiniz demisler şunu demiş; ''Bütün yaşlı ağaçları kesecegim'' Ve dedigini yapmis ulkede ne kadar kotu rüşvetçi varsa ortadan kaldirmis ulke hızla tabi kalkinmis daha sonra
    Cevapla
  • mine 7 yıl önce Şikayet Et
    darısısı tüm kaymakamların başına inşallah
    Cevapla
  • serdar 7 yıl önce Şikayet Et
    tarım bakanlığı ve tarım il müdürlükleri bunların yuvaları adi mahluklar tarım bakanlığındaki il müdürlüklerinde hala hareket yok.
    Cevapla
  • kenz-i mahfi 7 yıl önce Şikayet Et
    abiler aynı baskı pkk ve yandaşlarına da yapılsın diye hükümete bilgi vermek lazım....lutfen onları da içeri alsinlr ....dokunulmazlıkları kaldırılan milletvekilleri gündemden düşmemelidir ....onlar unutulmasın...mesajlarınızı bu konuya da yogunlastirin lütfen!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Türkiye müjdeleri peş peşe açıklarken skandal petrol bildirisi! Rahatsız oldular