Zaman reklamında darbe tarihi!

15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ'nün en büyük yayın organı Zaman'ın bir reklam videosu yeniden gündeme geldi.

GİRİŞ 31.07.2016 21:27 GÜNCELLEME 01.08.2016 10:17
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

15 Temmuz darbe girişimi öncesinde FETÖ'nün yayın organlarından ve yazarlarından bu hain girişime ait bir çok mesaj verdiği ortaya çıkmaya devam ediyor.

Zaman gazetesinin 2015 yılı güz döneminde "Sükutun Çığlığı" başlığı ile yayınladığı 5 reklam filminden biri de bu süreçte öne çıktığı. Diğer 4 reklamda kıştan sonra bahar, kuraklıktan sonra bereket, fırtınadan sonra dinginlik gibi temalar varken birisi hem diğerlerinden ayrılıyor, hem de gizli bir mesaj taşıyor.

DARBENİN TAM TARİHİ MESAJDA GİZLİ

Darbe sirenleri çalarken gri tonlu şehrin uçaktan kuş bakışı görüntüsü ile başlayan reklam filminde daha sonra yeni doğmuş gülen bir bebek yüzü ekranlara getiriliyor.
Reklam filminin en dikkat çeken ayrıntısı ise filmin gösterime girdiği tarih ile 15 Temmuz darbe girişimi arasındaki geçen sürenin tam 9 ay 10 gün olması. Bu ise biliçaltına darbe felaketinin yerleştirildiği tarihten hemen sonra gelen yeni doğmuş bebeğin doğması için gereken süre.

YORUMLAR 37
  • anadolu 21 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir Diyarbakırlı olarak bu ülkenin bir vatandaşı olarak bir kürt olarak darbe gecesi kıyama kalkan türk kardeşlerimle gurur duydum ve Rabbime hamd ettim böylesi yiğit cesur adam gibi adamlarla aynı ülkede yaşadığım için. Rabbim müslüman kardeşlerimle olsun. Bu alçaklarıda kahretsin inş.
    Cevapla
  • Hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Binlerce TL harcayıp FETÖYÜ ziyarete giden Sözde Müslümanların Çoğu Aynı paralara HACCA gitmemişler.Bu nasıl bir TAPINMADIR böyle.Cenab-ı Allah sizi Islah etsin;Yok Islah olmazsanız Kahru Perişan etsin İnşaallah.
    Cevapla
  • hsn hsyn 7 yıl önce Şikayet Et
    ikiyüzlü serefiz munafiklar ALLAH oyununuzu bozdu kafanıza geçirdi.
    Cevapla
  • grm 7 yıl önce Şikayet Et
    sembol işi israil işidir.Bu alçaklar hala tv lere çıkıp tiyatro diyor.Ulan Biz ümmetiz ümit bize yuttaramazsınız biz eski Türkiye değiliz 24 saat gözümüz açık kıyamate kadar nöbetlerdeyiz alçaklar.
    Cevapla
  • ahmet yusuf çamoluk 7 yıl önce Şikayet Et
    Zaten bu örgüt için semboller çok önemli. Darbe tarihini veren başka semboller de ortaya çıkacaktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar