Askeri lise öğrencisi: Boyum kadar tüfek verdiler

İstanbul'da bulunan Kuleli Askeri Lisesi'nde 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili şok eden bilgiler ortaya çıktı

GİRİŞ 31.07.2016 21:38 GÜNCELLEME 31.07.2016 21:39
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İstanbul Kuleli Askeri Lisesi'nde okuyan 15 yaşında bir lise öğrencisi yaptığı röportajda 15 Temmuz'da yapılan darbe girişiminde darbeci komutanlar tarafından verilen emirleri anlattı. 

'BOYUM KADAR TÜFEK VERDİLER'

Röportajda "Hayatımda ilk kez silah taşıdım, boyum kadar tüfeği bana verdiler. Arkadaşımla beraber kaçarak saklandık." dedi. Babası ise "Biz çocuklarımızı korunacak zannederek liseye gönderdik onlar çocuklarımızı ölüme göndermişler." diyerek tepkisini dile getirdi.

ntv

YORUMLAR 9
  • Mehmet AKINCI 7 yıl önce Şikayet Et
    ne yemişler bizleri yıllarca DENİZİN KENARINDA BOĞAZ MANZARALI ASKERİ LİSE OOHHH SUYNDAN DAA KOYY KOYYY getirip koysayana ılgaz dağına bolu dağına Toros dağına ormanlık arazide iz sürme, arama, tarama, sızma , yıldırım baskını meskün mahalle daha bir sürü eğitim için müsait yerler varken çookk sayın paşalarıma boğaz za nazır lisede ders oh ne güzel alın bunları oradan koyun bir dağa okusunlar eğitim yapsınlar
    Cevapla
  • antigülen 7 yıl önce Şikayet Et
    Devletin yapacağı buradaki iş bence bu çoçuklardan, ailelerden samimi olanları ayıklayıp aynı şekilde fetöya ve benzeri gruplara karşı yetiştirilmesi olacaktır.Çivi Çiviyi söker.
    Cevapla
  • erciyes 7 yıl önce Şikayet Et
    sen 160 cm le nasıl girdin birde onu anlat bir gün önce sorulatı aldığını neden anlatnıyosunnn
    Cevapla
  • hasan ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Onların amaç ve gayelerini sağır sultan bile duydu ne olduğunu sen mi dumadın bile bile evladının hayatını sen karartmışsın.
    Cevapla
  • ziyag 7 yıl önce Şikayet Et
    bilmeden yorum yapmayın, benim oğlum da kulelide okuyor du(kapatıldı) o gün bütün öğrencileri kokteyl var diye çağırdılar oğlum okula erken gitti bakmış hiç faaliyet yok çıkıp geri dönmüş geç gidenleri alıkoyup silah vermiş olaya dahil etmişler onlar daha çocuk.
    Cevapla
  • fatihburak 7 yıl önce Şikayet Et
    bu öğrencilerin çengel köyde ne yaptıklarını tüm Türkiye duydu. Kameralardan gördü. Bu saatten sonra çocuğunu ver sanayiye orada çalışsın.
    Cevapla
  • ziyag 7 yıl önce Şikayet Et
    zaten öyle olacak kuleli kapatıldı. hiç bir şey bilmiyorsun yorum yapma.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü